Berba - Lejárt az idõm

Dimitar Berbatov bevallotta, nincs más választása, mint elhagyni a Manchester Unitedet, miután nem értékelik már õt az Old Traffordon.


 A tehetséges csatár várhatóan nyáron elhagyja a Vörös Ördögöket annak ellenére is, hogy a klub márciusban élt az egy éves opciós jogával és kiterjesztette a játékos szerzõdését.

Sir Alex Ferguson elismeri, Berbatov olyan játékos, aki megérdemli a rendszeres játéklehetõséget, de mivel a rangsorban Wayne Rooney, Danny Welbeck és Javier Hernandez mögé került és csak 21 pályára lépése volt az utóbbi idõszakban, így a népszerû játékos elismeri, más helyet kell keresnie.

"Az én idõm lejárt a Manchester Unitednél" - mondta vasárnap a bTV-nek. "Már nem érzem magam a klub értékes részének."

 


"Azt hiszem, jól teljesítettem a kevés lehetõségem alatt, amit kaptam. Csalódott vagyok, hogy ez történt és úgy gondolom nem érdemeltem meg."

Berbatov állítja, Sir Alex Fergusontól folyamatosan biztosítékot kapott manchesteri jövõjét illetõen, de immár nem kíván ilyen beszélgetésekbe bonyolódni.

"Tízszer vagy még töbször beszéltem a menedzserrel, aki mindig azt mondta, lenne egy hely a csapatban számomra. De utána továbbra is a padon voltam."

"De van bennem méltóság és nem erõltettem az ilyen találkozókat, egyértelmû, hogy elmegyek a Unitedtõl. Nyilvánvaló, hogy el kell mennem."

 


"Most új helyet keresek...tudom, hogy még képes vagyok a legmagasabb szinten játszani."

A 31 éves klasszis támadót több klubbal is hírbe hozták már, de egy klub biztosan van, ahova nem megy, az pedig a Manchester City.

"Soha nem fogok a Man Citybe igazolni, elvégre én egy hûséges ember vagyok" - folytatta a bolgár.

 

"A múltban volt már lehetõségem, hogy aláírjak a Cityhez, de a Unitedet választottam."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!