Beárazta Kagawát a Dortmund

A Borussia Dortmund magasra taksált japán középpályásáért, Shinji Kagawáért alaposan ki kell nyitniuk pénztárcájukat a leendõ kérõknek, miután klubja 20 millió euróra (16.7 millió font) árazta be.


A német bajnoki címet megvédõ klub tulajdonosa, Hans-Joachim Watzke felfedte, annak ellenére, hogy a 23 éves játékos szerzõdésébõl már csak egy év van hátra, így is 'busás összeget' szeretnének érte kapni.

 

Kagawa, aki a nemrég véget ért szezonban 17 gólt szerzett, és duplázott a Dortmunddal, nemrég elárulta, hogy már személyesen is találkozott Sir Alex Fergusonnal, de a Manchester United mellett az Arsenal, a Chelsea, és az AC Milan is komoly kérõnek ígérkezik esetében.

 

De Watzke a német Sport Bildnek nyilatkozva kijelentette, hogy klubja nem hajlandó áron alul megválni egyik legnagyobb értéküktõl.

 

 

 

"Mindannyian tisztában vagyunk Shinji képességeivel, azzal hogy fiatal, és hogy milyen értéket ad hozzá a csapatunkhoz" - kezdte Watzke.

 

"Emellett megemlíteném, hogy tavaly mennyit fizetett a Bayern München a kapus Manuel Neuerért (22 millió euró)."

 

"Neki is csak egy év volt már hátra a szerzõdésébõl. Ezeket a tényeket figyelembe véve mi is egyértelmûen arra számítunk, hogy busás összeget kaphatunk érte."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!