Edzõje tagadja Powell eligazolását

A Crewe menedzsere, Steve Davis kijelentette, nem született hivatalos egyezség a már most magasan jegyzett középpályásuk, Nick Powell ügyében.


Mindezt azért volt kénytelen bejelenteni, mert a brit sajtóban megjelent a hír, hogy a 18 éves angol U18-as válogattott középpályás a küszöbén áll annak, hogy a Manchester Unitedbe igazoljon.

 

A Crewe Alexandria nem kisebb feladat elõtt áll a hétvégén, mint hogy a Cheltenham együttesével megvívják a League Two play-off döntõjét, ahol a gyõztes jövõre már a harmadosztályban kezdheti a szezont, de az, hogy idáig eljutottak, nagyban köszönhetõ az ifjú Powellnek, aki 41 mérkõzésen 14 góllal segítette övéit a feljutás közelébe.

 

Bár a hasonló pletykák megzavarhatnák a játékost, és ezzel a csapategységet, ám Davis szerint a klubnál az év játékosává választot Powell esetleges Manchesterbe igazolásáról szóló hírek nincsenek hatással csapatára.

 

 

 

"Már azelõtt tudtunk ezekrõl, hogy a sajtó a lehetõ legrosszabbkor lehozta volna, hogy Nick iránt kik érdeklõdnek" - kezdte.

 

"Ez most már nem hír számunkra."

 

"Tudjuk, hogy mely csapatok követik õt figyelemmel. Minden létezõ megfigyelõ látta õt a Premier Leaguebõl."

 

"De jelen pillanatban a vele kapcsolatos hírek csak spekulációk. Semmi biztos nincs vele kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy vasárnapig nem is lesz. Talán a jövõ héten már okosabbak leszünk, de jelenleg minden vele kapcsolatos hír csak kitaláció. Még senkitõl sem érkezett érte ajánlat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!