Capello figyelmeztette Rooneyt

Az angol válogatott szövetségi-kapitánya, Fabio Capello figyelmeztette csatárát, Wayne Rooneyt, csak akkor fog játszani, ha újra formába lendül.


A Manchester United játékosa jelenleg harcképtelen, miután korábbi bokasérülése kiújult, azonban ezt megelõzõen formájával se gyõzte meg arról a szurkolókat, hogy helye van klubcsapata, vagy éppen a válogatott kezdõjében, miután több mint tíz mérkõzésen mindössze két gólt szerzett, egy-egyes megosztlásban.

 

Nem elég, hogy az egykori Everton játékosnak nem megy a játék már a nyári világbajnokság óta, magánéletével is okot szolgáltatott arra, hogy az újságok, leginkább a pletykalapok címlapjára kerüljön.

 

Sõt, a vasárnap 25. születésnapját ünneplõ csatár a múlt héten azon szándékának adott hangot, hogy szeretné elhagyni az Old Traffordot, azonban egy pálfordulást követõen újabb, 5 öves szerzõdést írt alá a Unitednél.

 

 

Rooney életének, és pályafutásának alakulása nyilván kihatással van a válogatottbeli szereplésére is, így Fabio Capellonak is van némi köze ehhez az ügyhöz, ám az olasz szakembert egy pillanatig se érdekli játékosai magánélete.

 

Annál inkább pályán nyújtott teljesítmény, és ez nincs másként Rooney esetében se, akit Capello figyelmeztetett, ha nincs formában, õt is szívbaj nélkül kihagyja a csapatából, és egy fiatal tehetségnek fog bizalmat szavazni helyette.

 

"Ha formába lendül, akkor játszatni fogom, minden más esetben pedig nem" - kezdte Capello az olasz RAI televízió csatornának.

 

"Minden mással kapcsolatban kérdezzék a menedzserét, Sir Alex Fergusont."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!