Berbatov a PSG-be tart

Dimitar Berbatov ügynöke megerõsítette, hogy a Manchester Unitednél kegyvesztett csatárt is érdekli a Paris St Germain ajánlata.


A bolgár játékos arra törekszik, hogy a következõ szezon kezdete elõtt elhagyja az Old Traffordot, hiszen az elõzõ idényben nem kapott elég játéklehetõséget a Unitedben.
 
A 31 éves csatár csupán öt mérkõzésen kezdett az elmúlt Premier League idényben és Sir Alex Ferguson felhívta rá a figyelmét, hogy ha megfelelõ ajánlat érkezik érte, akkor megválnak tõle.
 
Azóta napvilágot láttak olyan híresztelések is vele kapcsolatban, hogy visszatérne a Bundesligába, ezáltal a United egy olyan üzletbe vonná bele a korábbi Bayer Leverkusen támadót, amely némileg megkönnyítené a Borussia Dortmund játékosa, Robert Lewandowski leigazolását.
 
Azonban a PSG-nél már hosszú ideje érdeklõdnek Berbatov iránt és már 12 hónappal ezelõtt is meg akarták szerezni.
 
Carlo Ancelotti irányítása alatt a PSG kiharcolta, hogy csapatuk a következõ szezonban indulhasson a Bajnokok Ligájában, Berbatov ügynöke elismerte a klub érdeklõdését és elmondta, hogy a támadó számára a francia fõvárosi csapat is egy lehetõség.


 
Danchev ezt nyilatkozta a francia RMC rádiónak: "A sajtóban már sok spekuláció látott napvilágot Berbatov jövõjével kapcsolatban."
 
"De az az igazság, hogy ez a PSG projekt valóban érdekli õt, mert a következõ szezonban is a Bajnokok Ligájában szeretne játszani."
 
"Plusz, eddig még soha nem volt bolgár játékos a PSG csapatában, úgyhogy ez jó lehet."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!