A segítségünket kérik

Madarász Tamás 15 éve Manchester United rajongó. Elsõ látásra beleszeretett a Vörös Ördögök játékába. Régi nagy kedvence Roy Keane, a jelenlegi keretbõl pedig Danny Welbeck a favorit számára.


Azzal a kérdéssel fordult hozzánk rajongótársunk, hogy közöljük le a napokban a Sport Plusz által megjelentetett újság cikket, amely egy kétségbe esett segélykiáltása, egy 19 éves leukémiás lány elkeseredett bátyjának. 
 
 
A levél így szólt: 
 
Tisztelt Szerkesztõség! Mint állandó olvasójuk, segítségüket szeretném kérni. 19 éves húgom közel 2 éve leukémiában szenved. Kórházi kezelését a TB állja, viszont a gyógyulásához nélkülözhetetlen gyógyszereket már nem. Ezeket önerõbõl megvenni nem tudja. Korhut Mihály, a DVSC játékosa felajánlotta mezét árverésre, vagy megvételre. A mezt az egész csapat aláírta. Annyi lenne a kérésünk, hogy ezt közzé lehetne tenni az oldalon? Nagy segítség lenne. Várom megtisztelõ válaszukat!
 
Köszönettel: M. Tamás.
 
Tamás elkeseredetten próbál segítséget találni beteg testvére részére. Az elmúlt hetekben több újságot is megkereset, amelynek eredményeként a Sport Plusz készített vele egy interjút. Rajongótársunk azzal a kéréssel fordult szerkesztõségünkhöz, közöljük le ezt a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson segélykiáltása.
 
Íme az interjú:
 
Elõször is azzal kezdeném, hogy nagyon szépen köszönjük a lapban való leközlést, ez hatalmas segítséget jelent nekünk - vágott bele Madarász Tamás, s elcsukló hangjából érezni: nagyon nagy a baj.  A mezt több helyen próbáltuk már elárverezni, eladni, eddig sajnos sikertelenül.
Természetesen bármilyen segítségnek örülnénk. 
 
Hogyan vették fel a kapcsolatot a Debrecen fiatal játékosával, Korhut Mihállyal, s miért éppen vele?
Az igazsághoz tartozik, hogy nálunk az egész család szimpatizál a Lokival, holott a város, de még a megye közelében sem lakunk. Én Veszprémtõl néhány kilométerre egy kis faluban, míg a húgom Pécsett lakik albérletben a párjával. Ám a DVSC szeretete közös bennünk. Utolsó szalmaszálként gondoltam arra, hogy megkeresem a csapatból Korhut Misit, mert róla hallottuk, hogy igazán segítõkész és valakihez fordulnunk kellett. Nem is csalódtunk benne, az elsõ percben mellénk állt, ahogy a DVSC labdarúgócsapata is, hiszen a mezt valamennyi játékos aláírta. 
 
A Debrecen tehetsége, Korhut Mihály az elsõ hívó szóra a család mellé állt...
Kaptam a családtól egy üzenetet, hogy fel tudnám-e ajánlani aukcióra a mezemet, mert a lány nagyon beteg, leukémiás - mondta érdeklõdésünkre a tavasszal még Kaposváron játszó védõ, aki õsszel a DVSC stabil játékosává vált, olyannyira, hogy minda 17 bajnokit végigjátszotta. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen éreztem, nagy a baj, a segítség pedig jól jöhet. Aláírattam az egész csapattal a mezemet, de láttam az arcokon, hogy õket is megrázza a történet.
 
 
Keresték már Önöket a mezárveréssel kapcsolatban?
Sajnos még senki. Az a szomorú tapasztalatom, hogy az emberek inkább elfordítják a fejüket… Hiába próbáltam meg az interneten is közzétenni, két hét alatt mindössze 28-an kattintottak a kérésemre, a mezárverésre.
 
Mekkora a baj, mennyire beteg a testvére?
Sajnos, nagy a baj. Több mint másfél éve állapítottak meg nála leukémiát, s az állapota már nem is javul. A kórházban kemoterápiás kezelést kap, de az mit sem ér, ha mellette a gyógyszereket nem tudjuk megvenni. És önerõbõl erre képtelen, pedig eladóként szorgalmasan dolgozott ameddig tudott. A párja tetõfedõ, de neki is alig akad munkája. 
 
És a szüleik?
Nos, tudni kell, hogy õ a mostohahúgom. Az édesapánk a közös, az édesanyánk nem ugyanaz. Ettõl még ugyanúgy szeretem. És mivel húgom kapcsolata megromlott az otthoniakkal, így csak a párjára és rám számíthat. 
 
Ön mivel foglalkozik?
Fegyveres õr vagyok, pénzszállító. De emellett kiegészítésként objektumok õrzését is elvállalom, mert kell a pénz. Csak így tudok segíteni, csak így tudjuk a gyógyszereket megvenni.
 
Mennyibe kerülnek?
Negyven, negyvenötezer forintba havonta. És itt, ezen a ponton a báty elhallgat. Néhány másodperc után megtörtén folytatja: Néha úgy érzem, kilátástalan a helyzetünk. Talán még a jövõ hónapban meg tudjuk venni a gyógyszereket, de utána… Kérem, segítsenek a húgom megmentésében!
 
Tamás az alábbi elérhetõségeken várja a felajánlásokat a mezárverésre:
 
E−mail: madatam@freemail.hu

Tel: 20/244−5198 Köszönjük a segítséget! 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!