Giggs készen áll a 2012/13-as szezonra

Ryan Giggsnek nincsenek kétségei azt illetõen, hogy képes lesz testét a Manchester Unitedben a következõ szezonra is készre varázsolni.


Giggs, aki novemberben tölti be 39. életévét, a pár hete véget ért szezonban már a 22. profi idényét zárta, de még így is többet és többet szeretne játszani, amikor Nagy-Britannia válogatottjával lehetõsége nyílhatna részt venni a nyári, londoni olimpiai játékokon.

 

A ManUtd.com-nak nyilatkozva a Walesi Varázsló elárulta, fittebbnek érzi magát, mint bármikor.

 

"Jól éreztem magam a Sunderland ellen" - kezdte Giggs.

 

"Az volt a szezon utolsó mérkõzése, de még így is nagyon jó kondícionális állapotban voltam."

 

"Úgyhogy most egy kicsit felfrissülök a nyáron, és már lélekben készülök a következõ szezonra. Remélhetõleg a végén pozitív eredménnyel tudjuk majd zárni. Ebben a évben nagyon közel álltunk ahhoz, hogy újra bajnokok legyünk, de néha karriered és életed során szükséged van csalódásokra, hogy elõrébb tudj lépni."

 

 

Giggs, aki 12 bajnoki aranyérem büszke tulajdonosa, elárulta, hogy szívfacsaró élmény volt a szezon utolsó fordulójában ilyen drámai körülmények között elveszíteni a bajnoki címért folyó harcot a városi rivális Manchester Cityvel szemben. De magabiztos azt illetõen, hogy a Vörös Ördögök a 2012/13-as szezonban újra talpra állnak.

 

"Amikor a Sunderland elleni meccsünk véget ért, úgy voltunk a pályán, hogy nem tudtuk mi történik Manchesterben. Aztán jött a hír, hogy a City gyõzött" - tette hozzá.

 

"Természetesen ez hihetetlen csalódás volt számunkra, egy ilyen fantasztikus szezon végén. 89 pontot szerezni tényleg lenyûgözõ teljesítmény, és az elmúlt 10-15 év bajnokságaiból a legtöbbet megnyertünk volna így. Kényelmesen."

 

"Úgyhogy nagyon csalódást keltõ volt ilyen közel lenni hozzá, de újra ki kell hangsúlyoznom, hogy számos pozitívumot tudunk kiemelni így is ebbõl a szezonból."

 

"Szerintem az ember sokkal eltökéltebb akkor, ha elõtte elveszített egy trófeát. Mi úgy tekintünk a bajnoki címre, mint a mi trófeánk, mert már rengetegszer megnyertük, és szerintem amikor elveszítettük, már abban a pillanatban azon járt a fejünk, hogy miként szerezzük vissza, és szerintem ezt illetõen nagy az egyetértés abban, hogy minél gyorsabban."

 

"Korábban is szembe néztünk már kudarcokkal, és mindig felálltunk belõlünk, így éppen ezt kell tennünk most is. Az elmúlt nem tudom hány évben rengeteg csúcspontot értünk el, de ugyanúgy kell fogadni a hullámvölgyeket is. Magad mögött kell hagynod, és még erõssebben és felkészültebben kell a következõ szezonban harcolnod."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!