A Strootman-saga jegelve

Lapértesülések szerint Kevin Strootman ügynöke azon dolgozik, hogy megbeszéljen egy találkozót a Manchester Uniteddel.


Állítólag a holland válogatott játékos is rajta van Sir Alex Ferguson azon listáján, akik a lehetséges érkezõk lehetnek a United középpályájának megerõsítésére a nyáron.
 
A 22 éves középpályás az elmúlt évben meggyõzõ teljesítménnyel rukkolt elõ mind a klubjában, mind pedig a nemzeti válogatottjában egyaránt, amellyel a nagyobb európai csapatok figyelmét is felhívta magára.
 
Olasz sajtóértesülések szerint az Internazionale csapata le akarja igazolni Strootmant, viszont a játékos ügynöke, Chiel Dekker ragaszkodik hozzá, hogy eddig még nem volt hivatalos megkeresés sem az Inter, sem pedig a United részérõl. Továbbá biztosít róla mindenkit, hogy addig nem is lesz semmiféle történés a játékos jövõjével kapcsolatban, amíg véget nem ér az Európa-bajnokság.


 
"Strootman az Interben? Ebben a pillanatban nincs semmi konkrétum" - nyilatkozott Dekker a Sunday Mirrornak.
 
"A Manchester United? Velük is ugyanez a helyzet. Úgy vélem, hogy nem lenne könnyû elhagynia a csapatát, hiszen csak tavaly nyáron érkezett és egy élõ, öt éves szerzõdés köti a klubjához."
 
"A játékos nem aggódik emiatt és jelenleg csak hazája válogatottjára fókuszál. Mindenképpen többet fogunk tudni, ha véget ér az Európa-bajnokság." 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!