Powellt eladná a Crewe

A Crewe Alexandra elnöke, John Bowler szerint a tizenéves Nick Powell csapata egyik legjobb játékosa, aki klub híres utánpótlás rendszerébõl került ki.


Jelenlegi csapata mindenben támogatja a 18 éves középpályást, aki a hírek szerint a Manchester Unitedbe tart, így pedig majd a Premier League-ben is megmutathatja a tehetségét.
 
Rengeteg elismert játékos került ki onnan, mint például David Platt, Danny Murphy és Robbie Savage is a Gresty Roadon kezdték a karrierjüket a technikai igazgató, Dario Gradi irányítása alatt.
 
Bowler szerint a Gradi kezei alól kikerülõ remek játékosokhoz hasonlóan Powell szintén egyre feljebb mászhat majd a ranglétrán.
 
"Azt hiszem, hogy õ az egyik legjobb játékosunk, de errõl Dariot kellett volna megkérdezni, mert õ a szakértõ" -  mondta Bowler a SkySport Newsnak.  
 
"Természetesen Dario nem becsüli le a fiú tehetségét. Olyan természetes képességekkel van megáldva szerinte a srác, hogy nem lát okot arra, ami miatt Nick nem állná meg a helyét a Premier League-ben."
 
Powell csak igazolta tehetségét azzal, amikor bombagólt szerzett a Leageu Two rájátszásában, ezzel pedig legyõzték a Cheltenham csapatát.
 

A nagyobb klubok várhatóan elkezdik körbe rajongani a Crewe-i születésû fiút a nyáron és Bowler szerint is kulcsfontosságú a játékos fejlõdése szempontjából egy esetleges átigazolás.

 

 

 

" A vezetõség nem ragaszkodik minden áron a játékoshoz, mert a transzferek szerves részét képezik a terveinknek" - folytatta az elnök.

 

"Ha egy fiatal tehetségre bukkanunk, és nyilván Nick egy igazán nagyszerû tehetség, akkor mindig eljön az az idõ, amikor karrierje szempontjából tovább kell állnia."
 
"A mi feladatunk az, hogy segítsünk megtalálni a legmegfelelõbb csapatot számára, amivel remélhetõleg némi anyagi kompenzáció is jár, amit a kiépített rendszerünkbe forgatunk vissza, amely a jövõbeni fejlesztésünket biztosítja."
 
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!