Baines csak az Eb-re koncentrál

Leighton Baines elárulta, 'hízelgõnek' tartja, hogy szóba hozták a Manchester Uniteddel, de kijelentette, hogy nehéz lenne elhagynia az Evertont, ráadásul most csak is az elõtte álló Európa-bajnokságra koncentrál.


A 27 éves játékos a Premier League egyik legkiemelkedõbben teljesítõ játékosává avanzsált az elmúlt szezonok során, így nem meglepõ, hogy felmerült a neve, mint a Manchester United egyik nyári átigazolási célpontja.

 

Egyes hírek szerint Sir Alex Ferguson szeretne versenyhelyzetet teremteni, vagy éppen lecserélni csapata ideiglenes csapatkapitánya, és egyben elsõ számú balbekkjét, Patrice Evrát.

 

Azonban, miután nevezték az angol válogatott 23 fõs Eb-keretébe, az egykori Wigan védõ megpróbál nem a jövõjére koncentrálni.

 

 

"Nagyon hízelgõ, hogy szóba hoztak a Uniteddel. Egyáltalán nem bánt, hogy az emberek errõl beszélnek, mert egy nagyszerû klubról van szó. Azonban én jelenleg is egy kiváló csapatnál játszom, amelyet egyébként nagyon szeretek" - kezdte.

 

"Jelen pillanatban minden figyelmemet az angol válogatottal elõttünk álló kontinenstornának szentelem. Nincs túl sok idõ arra, hogy más dolgok foglalkoztassanak."

 

"Most minden arról szól, hogy az elõttünk álló hat hétben a lehetõ legjobb tudásunk szerint a feladatunkra koncentráljunk, és minden tõlünk telhetõt megtegyünk."

 

"Hogy nehéz volna-e visszautasítani a Unitedet? Amíg a válogatottal vagyok, addig nem hagyom, hogy ilyen gondolatok vonják el a figyelmemet. Csak a jelenlegi feladatomra koncentrálok."

 

"Hogy nehéz volna-e elhagyni az Evertont? Igen, természetesen. Mindenki tudja milyen érzés ez. Már öt éve ott játszom, de emellett azt is nagyon jól tudom, hogy mit jelent ez a klub az emberek számára, úgyhogy igen, nehéz lenne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!