2011/12 A Robbanótöltet

A ManUtdFanatics.hu nyári mini-sorozatában visszatekintünk az elmúlt szezon nagy pillanataira.


Antonio Valencia nyerte el a rajongók és csapattársak által egyöntetûen megszavazott Év játékosa díjat és övé lett a szezon legszebb gólja is.
 
Miután a Vörös Ördögök sokoldalú játékosa visszanyerte remek formáját, kirobbanó teljesítménnyel tért vissza a harcmezõre. Többek között a Blackburn elleni csodás góljával és a Wolves elleni remek játékával nyert három kategóriában is díjat.
 
Vale köztudottan egy rendkívül szerény egyénisége a Unitednek, így hát nem meglepõ, hogy az év legszebb góljáról a következõképpen nyilatkozott: "Én csak be akartam adni a labdát, de senki nem ért bele, így gól lett" - mondta mosolyogva a játékos.
 
"Nagyon jó érzés gólt lõni, de ha teljesen õszinte akarok lenni, én jobban szeretem, ha egy tökéletesen kidolgozott helyzetben, egy jól irányzott gólpasszt tudok adni."
 
"Arra törekszem, hogy folyamatosan fejlõdjek. Azt keresem, hogy miben tudnék még javítani a játékomon. Rendkívül jól esik a szurkolók és a csapattársak elismerése, de fejlõdni legjobban a kritikáktól tudok. Amikor utólag elemezzük a mérkõzéseket, a legjobban az érdekel, hogy az edzõ és a játékostársak szerint mit rontottam el, vagy mit kellett volna másképp csinálnom." 
 
"Ez ösztönöz arra, hogy minél keményebben dolgozzak és ezáltal jobb teljesítményt tudjak nyújtani. Ha ez sikerül, és pozitív visszajelzések érkeznek a médiából és a rajongóktól, az igazán boldoggá tesz." 
 
 
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!