Dortmund: Nincs véglegesítve a Kagawa-ügy

A Borussia Dortmund részérõl kijelentették, hogy még nem véglegesítették a Shinji Kagawa eligazolásával kapcsolatos ügyletet a Manchester Uniteddel.


Ennek ellenére a világsajtót az a hír járta be, hogy a két fél megegyezett egy 12 millió fontos vételárról, amely bizonyos esetek teljesülése esetén 17 millióra kúszhat fel.

 

Még maga Kagawa sem egyezett bele a neki felkínált személyes feltételekbe, ettõl függetlenül valószínûtlennek tûnik, hogy a 23 éves japán középpályás ne az Old Traffordon kössön ki a nyári átigazolási szezon következõ heteiben.

 

 

Várhatóan az ügylet végére az elkövetkezendõ napok valamelyikén kerülhet pont, azonban a Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc szerint: "Vannak még részletek, amelyekben meg kell egyeznünk."

 

Kagawa, aki kulcsfigurája volt a Borussia Dortmund elmúlt két szezonban aratott sikereinek, amely során többek között Bundesligát és német kupát is elhódított a csapattal, már csak egy évig érvényes szerzõdéssel rendelkezik a Signal Iduna Parkban, és már korábban közölte jelenlegi csapatával, hogy távozni szándékozik a nyáron.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!