Csak ingyen vinné Berbát a Leverkusen

A Bayer Leverkusen ügyvezetõ-igazgatója, Wolfgang Holzhauer kizárta, hogy visszaigazolnák a Manchester Unitedtõl elvágyódó egykori játékosukat, Dimitar Berbatovot a nyár folyamán.


Berbatovot számos pletyka szóba hozta azzal, hogy visszatér egykori csapatához, ahol a Tottenhambe való eligazolásáig, 2006-ig játszott, miután tisztán mindenki tudtára adta, hogy szerinte nincs már jövõje az Old Traffordon.

 

A bolgár támadó, aki négy évvel ezelõtt érkezett a Spurstõl, azután vált egyre frusztráltabbá Manchesterben, hogy kiesett a pikszisbõl Sir Alex Fergusonnál az elõzõ szezonban, és csak 12 bajnoki mérkõzésen léphetett pályára, amelybõl 7 alkalommal csak csere volt.

 

A 31 éves játékosra mindenki egyértelmû távozóként tekint már hetek óta, annak ellenére, hogy az elõzõ szerzõdésében benne foglalt plusz egy éves szerzõdéshosszabbítási opciót érvényesítette a klub, és így még 2013. júniusáig a Manchester Unitedhez fûzi kontraktusa.

 

 

Többek között a Paris St. Germain, a Borussia Dortmund, és a Lazio mellett a Bayer Leverkusent is úgy emlegették az utóbbi idõben, mint amely csapatok szívesen látnák soraiban a 2010/2011-es Premier League szezon gólkirályát, azonban a gyógyszergyári klub elsõ embere, Holzhauer elmondta, hogy nem fognak lépéseket tenni Berbatov megszerzéséért, a játékos árát felhozva indokként.

 

"Szeretnénk egy csatárt találni a csapatunkba, aki jól tudna együtt dolgozni Stefan Kiesslinggel. Azonban Berbatov visszatérése nem opció számunkra" - kezdte Rheinische Postnak.

 

"Még mindig nagyon jó kapcsolatot ápolunk vele, de õ csak akkor jöhetne számításba nálunk, ha ingyen leigazolható lenne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!