De Laet kész megállapodni

Ritchie De Laet készen áll arra, hogy a Leicester Citynél folytassa a pályafutását, miután a Manchester Unitedben nem tudott állandó játéklehetõséget kapni.


A Manchester United belga védõje manchesteri karriere nagy részét kölcsönben töltötte olyan csapatoknál, mint a Sheffield United, Preston, Portsmouth és legutóbb pedig a Norwich City.
 
De Laet mindössze csak hatszor lépett pályára a United felnõtt csapatának színeiben, miután meglepetésre a Stoke ellen szerepet kapott 2009-ben.
 
Azonban a 23 éves játékos most már késznek érzi magát, hogy elkötelezze magát és gyökeret vessen a Leicesternél, miután egy három éves szerzõdést írt alá, hogy a King Power Stadiumba tehesse át a székhelyét.
 
"Rendszeres játéklehetõségre van szükségem, de olyan helyre szerettem volna menni, ahol a családomat is biztonságban tudom."
 
De Laet ezzel elismerte, hogy ezentúl a Rókák játékosa lesz.
 
"Az elmúlt két szezont kölcsönben töltöttem és szinte egész Angliát bejártam, de ezentúl csak a Leicesterre koncentrálok, s arra, hogy formába lendüljek és így remélhetõleg jól fognak alakulni a dolgaim."
 
"Beszéltem a menedzserrel (Nigel Pearson) és már õ is nagyon várja a következõ szezont, csak úgy mint bárki más. Elmondta, hogy egyre feljebb akarnak kerülni és késznek érzem magamat, hogy velük tartsak ezen az úton, tehát számomra most minden tökéletesen alakul."
 
 
De Laet bevallotta, hogy rengeteg tanult és varázslatos volt a Manchester Unitednél töltött idõszaka, de úgy érezte, hogy eljött a váltás ideje, hogy új kihívásokat kereshessen.
 
A játékos így folytatta: "A Unitednek van az egyik legjobb ifjúsági akadémiája a világon, így nagyszerû volt az ott töltött idõszak, de nem csak a felnõtt csapatnál, hanem a tartalékoknál is."
 
"Az edzõk rengeteg mindenre megtanítottak, de a sok képzés után muszáj játszanod, és ez az, amit nagyon várok már."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!