2011/12: A nagy meglepetés

A ManUtdFanatics.hu nyári mini-sorozatában visszatekintünk az elmúlt szezon nagy pillanataira.


Paul Scholes azon döntése, hogy visszatér a Vörös Ördögök csapatába, igen kellemes és hasznos meglepetés volt mindenki számára.
 
Scholes visszatérése után a szezon második felében négy góllal és remek irányításával segítette csapatát a bajnokságban. Különösen kiemelkedõ teljesítményt nyújtott a QPR és az Aston Villa elleni találkozókon.
 
A legvörösebb Vörös Ördög ismételt bizonyítékát adta a klubhûségnek.
 
 
Sir Alex Ferguson:
 
"Még most sem tudom igazán, hogyan tudtuk titokban tartani. Csak pénteken regisztráltuk be, de szinte biztosak voltunk benne, hogy valahogyan mégis kitudódik. Próbáltunk a végsõkig kivárni aznap, de vasárnapig aggódhattunk. Egyik játékost sem avattunk be a biztonság kedvéért. És, hogy miért? Nos egyszerûen a hatás miatt. Nagyon nehéz idegenbeli FA-kupa találkozó elõtt álltunk a City ellen. Ötezer szurkoló kísért el bennünket, és amikor megtudták, hogy ott van a neve a játékos keretben, fantasztikus hangulat kerekedett."
 
"Nem igazán hallottam utólag negatív hangokat, egyedül a sajtó részérõl volt néhány kritikai észrevétel. Úgy értékelték, hogy visszafele tettünk egy lépést, amit én nem igazán értettem. Egy olyan játékost kaptunk vissza, aki kitörölhetetlen része a klub 20 éves történelmének. Nyilván nem fog mindegyik meccsen játszani, de ezt õ is tudja. Viszont játék szervezésben és passzok tekintetében van nála szerinted jobb játékos? Én nem hiszem..." 
 
Paul Scholes:
 
"Én nem vagyok a szavak embere, de õszintén mondom, hogy a foci a mindenem. Ez az, amit egész életemben akartam csinálni, és hogy mindezt a Manchester Unitedben tehetem, a legnagyobb megtiszteltetés a számomra."
 
"Boldog vagyok, hogy visszatérhettem és remélem hasznomat veszik még."
 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!