Keane hosszú karriert szeretne a Unitednél

Michael Keane az álmát éli meg a Manchester Unitednél, annál a klubnál, melynek mindig is szurkolt és ahol egyre elõrébb lép.


A 19 éves védõ kiváló szezont tudhat maga mögött, a felnõttek között is bemutatkozhatott az Aldershot elleni Ligakupa mérkõzésen és nagy segítsége volt a Vörös Ördögök tartalékainak, akik az ország legjobbjai lettek. Miután a klubnál õ lett az év legjobb tartalék játékosa, még több díjjal zárta ezt az évet, hiszen csapatával a Manchester Cityt legyõzte a Manchester Senior Cup döntõjében.

"Amióta az eszemet tudom, United drukker voltam, édesapám éveken át bérletes volt" - mondta Michael az Inside United legújabb számának.

"Emlékszem, mikor elõször voltunk próbajátékon, nagyon izgatott voltam, hogy ide jöhetek. Azóta pedig keményen dolgoztam, hogy ide jussak. Sokat vagyok az edzõteremben, hogy erõsebb legyek, mert ez az egyik aspektusa a játékomnak, amiben javulnom kell."

 


Keane tudja, hasznára válhat egy kölcsönben töltött idõszak jövõre, de minden azon múlik, mik a tervei vele Sir Alex Fergusonnak.

"Boldogan teszem azt, amit a menedzser elvár tõlem, de a folyamatos fejlõdésem a cél. Remélhetõleg hasznunkra válik minden és Will és én hosszú karriert futunk a Unitednél."

A Keane-ikrek elõször játszottak együtt az angol U19-es válogatottban az elmúlt héten, mivel Michael eddig Írország utánpótlás válogatottjaiban szerepelt. A három meccses széria keserédesre sikerült a testvérek számára - míg Michael remeklése segített klubtársának, Sam Johnstonnak, hogy csak egyetlen gólt kapjon és Will két gólt is lõtt a nyitó meccsen, késõbb azonban a csatár súlyos sérülést szenvedett.

"Az egyetlen rossz dolog számomra, hogy Keano (Will Keane) sérülés miatt kiesett" - mondta Noel Blake edzõ, miután csapata kvalifikálta magát az U19-es Európa-bajnokságra.

"Ha valamelyik srác kiesik, az fáj nekem is. Az angol csapatban hatalmas családiasság honol, ha valakinek fájdalma van, mindenkinek fájdalma van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!