Welbeck elsõ gólja a válogatottban

Danny Welbeck reméli, hogy a belgák elleni teljesítményére építhet majd és bevallotta, különleges érzés volt megszerezni elsõ felnõtt válogatott gólját szombaton a Wembleyben.


A Manchester United csatárának góljával nyert 1-0-ra a háromoroszlános válogatott, a 21 éves tehetség ötödik felnõtt szereplésén egy remek átemeléssel szerezte meg elsõ gólját.

A játékos büszke volt arra, hogy gólt szerzett, de most arra törekszik, hogy állandósítani tudja teljesítményét hazája nemzeti csapatában.

"El vagyok ragadtatva, hogy megvan az elsõ gólom, nagy megtiszteltetés ez" - mondta Danny. "Szeretnék erre a teljesítményre építeni, még több meccsen játszani és gólokat lõni."

"Olyan dolog ez, amit régóta nagyon vártam. Volt már néhány szereplésem a felnõttek között, egy-két esetben kezdõ is voltam. Nagyon örülök, hogy sikerült ma betalálnom."

Old Trafford-i csapattársa, Ashley Young készítette elõ Danny gólját és a csatár elmondta, egymás közötti megértés ugyanolyan volt, mint a klubcsapatuknál.

 


"Ez ugyanolyan, amikor Ashleyvel együtt játszunk" - folytatta a 21 éves támadó. "Ismerjük egymás játékát és nyílván napról-napra együtt edzünk."

Roy Hodgson mind a négy, az EB-n szereplõ támadójának szerepet adott Anglia legutóbbi két barátságos meccsén, Welbeck pedig nagyon élvezi a versenyhelyzetet.

"Egy sor tehetséges játékos van a csapaton belül, azt hiszem mindenki azon van, hogy a pályára léphessen és megmutassa, mire is képes. Ez csak jó Angliának."

"Nagyon izgalmas idõk várnak" - folytatta Welbeck, beszélve élete elsõ felnõtt világversenyérõl.

"Nem csak a csapat fiataljai, de mindenki nagyon várja már, hogy kint legyünk."

A belgákról is szólt pár szót a találkozót követõen: "Ismerjük a belga játékosok képességeit, ezt ma láthattuk is. Páran a Premier League-ben szerepelnek és tudtuk, hogy kemény teszt lesz ez. De ha már kimegyünk a pályára, a legjobbunkat kell adni, megszervezni a játékunkat és természetesen megpróbálni megnyerni a mérkõzést."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!