Real Madrid 3-2 Manchester United

Az Estadio Santiago Berbabeuban lejátszott Corazon Classic találkozón a United legendái vereséget szenvedtek a Real Madridtól.


A jótékonysági mérkõzésen - amely a Real alapítványának afrikai akadémiái megsegítésére szolgált - mindkét klub múltjának igen híres játékosai léptek pályára és már a hetedik percben gól született a szórakoztató találkozón. Fernando Morientes szerzett vezetést a hazaiaknak, ám két percen belül jött a United egyenlítése Lee Sharpe révén.

 


Luis Figo szinte egybõl ismét vezetéshez juttatta a Realt egy nagyon szép lövéssel, majd Edwin van der Sar nagyszerû védése kellett ahhoz, hogy Zinedine Zidane révén ne növelhesse elõnyét a házigazda. A csereként beálló Rajmond van der Gouw a második félidõ elején óriásit védett, amikor Emilio Butragueno egy az egyben vezethette rá a labdát.

Mindez egy kulcsfontosságú idõszakot elõzõtt meg, ugyanis Teddy Sheringham büntetõjét Pedro Contreras hárította, aki a csatár azonnali próbálkozását is hárította. Két perccel késõbb a Real növelte elõnyét Fernando Redondo révén, aki észrevette a United védelmében tátongó lyukat és megiramodása után a kapus mellett a kapuba lõtt.

Tíz perccel a találkozó vége elõtt Andy Cole kiugratását Sheringham a kifutó kapuson átemelve megszerezte gólját, beállítva ezzel a végeredményt.


Real Madrid 3-2 Manchester United
Santiago Bernabeu Stadion

United: Van der Sar(Van der Gouw 62.) - Martin(Thomas 77.), Johnsen, Dublin, Irwin - Blomqvist(Robson 77.), Yorke, Fortune, Sharpe(Blackmore 61.) - Cole, Sheringham.

Gólszerzõ: Morientes, Figo, Redondo illetve Sharpe, Sheringham

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!