Lewandowski a Unitedhez tart

Franciszek Smuda, a lengyel válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata támadója, Robert Lewandowski ezen a nyáron a Manchester Unitednél köt ki.


 A szövetségi kapitány a ma kezdõdõ Európa-bajnokság nyitómérkõzése elõtt beszélve elmondta, a csatáron kívül számos más kulcsjátékosa is klubot válthat a nyár folyamán.

Rossz hír ez a Borussia Dortmund számára, mely három fontos játékosát is elvesztheti. Azt már tudjuk, hogy Shinji Kagawa a Manchester Untiedhez tart és úgy tûnik Robert Lewandowski is követi példáját.

A csatár remek szezont futott klubcsapatával, 22 góllal segítette a Dortmundot, hogy megvédje bajnoki címét és Smuda szerint mindez rávette a Unitedet, hogy magas ajánlatot adjon a játékosért.

 


A válogatott vezére azt is elmondta, hogy a csapatkapitány, Jakub Blaszczykowski is a Premier League-be tart, míg a nagyra tarott szélsõ védõ, Lukasz Piszczek a spanyol óriás Real Madridhoz csatlakozhat.

"Lewy a Manchester Unitedbe megy, Kuba szintén valahova a Premier League-be, Piszczek a Realba" - mondta a szövetségi kapitány.

"Céljaik vannak, fejlõdni akarnak. Én pedig rájuk alapozom a csapatot."





 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!