Ferguson: A gyõzelem jót jelent a jövõre nézve

Sir Alex Fergusonnak tetszett csapata jelenlegi teljesítménye, és izgatott a jövõt illetõen, miután a Manchester United továbbjutott a Ligakupa negyeddöntõjébe.


A skót menedzser még egy 17 éves játékost - a hosszabbítás utolsó percében beálló Ravel Morrisont - is pályára küldött a Farkasok elleni fordulatos mérkõzés legvégén.

 

"A második félidõben egy igazi kupamérkõzés szemtanúi lehettek a mérkõzésre kilátogató nézõk, amelybõl azt gondolom a Wolves is kivette a maga részét, jól játszottak" - kezdte Ferguson mérkõzés utáni értékelését.

 

"Mi is jól játszottunk. Azt hiszem fényes jövõ elõtt állunk, szerintem a klubnál mindenki hasonlóképpen gondolkodik. Kemény dolgozunk, és sok energiát ölünk abba, hogy fiatal játékosokat neveljünk ki, és õk nem kérdéses, hogy a következõ generáció csapatának magját fogják adni."

 

Javier Hernandez már a jelen csapatának is nagy erõssége, miután csereként beállva három napon belül harmadik gólját is megszerezte, amellyel megmentette csapatát a hosszabbításból, és továbbjuttatta a következõ fordulóba.

 

 

"Azon fáradozunk, hogy minél gyorsabban igazi hõsöket neveljünk ki, de ez a fiú jelenleg minden dicséretet megérdemel" - tette hozzá.

 

"Õ egy igazi profi. Az edzésen õ érkezik elsõként, és õ távozik utoljára. Egyre több gólt szerez, így nem érdemtelenül dicsérik már most is. Ha a pályán van, mindenki tudja, ha lehetõsége adódik, ki fogja használni."

 

"A labdakezelése egyre fejlõdik. A pályán is sokkal jobban lát már, ezt pedig a sok gyakorlás teszi. Sokat foglalkozunk ilyenekkel az edzésen, fontos számunkra a játékosaink elõmenetele."

 

Nem csak Chicharito, de Bebe is hatalmasatt fejlõdött, amely a teljes ismeretlenségbõl élete elsõ, az Old Traffordon kezdõként lejátszott mérkõzéséig repítette, ahol ráadásul az elsõ félidõ legjobba is volt, a második játékrészben pedig megkezdte a gólgyártást is, amikor egy csel után lövése megpattant örzõjén, a védõ pedig már csak a gólvonalon túlról tudta kivágni a labdát.

 

"Bebe gólja egy kicsit szerencsés volt, de jól csinálta, hiszen letámadta a védõt, és ha nem pattan meg a védõn, akkor is egy jó beadás lett volna a gól elõtti szituációból."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!