Park érezte a gyõzelmet

Míg az szurkolók már a hosszabbításra készültek a tegnap esti mérkõzésen, addig a Vörös Ördögök középpályása, Ji-sung Park végig hitt abban, hogy a rendes játékidõben is képesek megnyerni a találkozót.


A 2-2-es állást követõen az óra rohamosan közeledett a 90 perc felé, amikor is jött Javier Hernandez és Wayne Hennessey kapust elfektetve belõtte a Manchester Unitedet a Ligakupa ötödik fordulójába.

"Mikor a második gólt is bekaptuk, arra gondoltam, még mindig van idõnk és az addigi helyzetek látva tudtam, hogy képesek leszünk újra gólt szerezni." - mondta a dél-koreai játékos az MUTV-nek. Mindig hiszünk abban, hogy gólt tudunk szerezni. Amikor Hernandez beállt, mindenki tõle várta a gólt, mert tudjuk mire képes. Fontos, hogy mindig gólt rúgjon és mi hisszük, képes erre."

A kedd esti mérkõzés második félideje öt gólt hozott, többek között Park is betalált a hálóba.

 

 



"Jól játszottunk az elsõ félidõben, de nem tudtuk befejezni a támadásainkat." - mondta Park. A szünetben azt beszéltük, hogy a pálya támadó harmadában nagyobb koncentrációra van szükségünk. A második félidõben ezt meg is tettük, és így sok nagy helyzetet tudtunk kialakítani és sok szép gólt is lõttünk. Ma is betaláltam, így már mindkét Carling Cup mérkõzésen eredményes voltam. Bármely sorozatban is szerzel gólt, az nagyon jó érzés."

A hagyományokhoz híven Sir Alex Ferguson a ligakupa mérkõzésre felforgatta csapatát. A kapuban Ben Amos második mérkõzésén lépett pályára az elsõ csapat tagjaként, míg Bébé elõször lépett pályára kezdõként. Sõt, a mérkõzés végén még Ravel Morrison is kapott lehetõséget, ezzel debütálva a felnõttek között, igaz nagyon sok ideje nem volt élvezni a helyzetet.

"A Manchester United mindig rendelkezett tehetséges fiatalokkal, akiknek a klub meg is adta mindig a lehetõséget." - folytatta Ji. "Ez teszi a csapatot erõsebbé, a fiatalok pedig így javulnak és egyre több lehetõséget kapnak a bizonyításra. Ez nagyon jó a jövõnkre nézve."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!