Nyerj hivatalos tagságot!

A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége úgy döntött, hogy az elsõ 50 United szurkoló közül egy szerencsés olvasónak, aki beküldi tagsági kártyája sorszámát címünkre, visszatéríti kártyája TELJES vételárát. KIHAGYHATATLAN


A 2012/13-as évre szóló hivatalos tagsági kártya sorszámát 2012. július 15-ig várjuk a balog.attila@manutdfanatics.hu emailre (névvel, lakcím településének feltüntetésével és honlapunkon választott felhasználónévvel együtt).
 
Ahogyan már elõzõleg ITT tudattuk veletek, lehetõséget kaptunk a Unitedtõl, hogy létrehozzuk Magyarország elsõ hivatalosan bejegyzett Manchester United rajongói táborát. Nagyon nagy lehetõség ez kis országunk lelkes szurkolóinak. Ha sikerül elegendõ számú hivatalos tagsági kártyával rendelkezõ United szurkolót egybe gyûjtenünk, és ezt tagsági kártyájuk sorszámával igazolni is tudjuk, akkor elnyerhetjük a lehetõséget, hogy a világszerte bejegyzett 24 ország hivatalos United rajongó táborának listájára felkerüljön Magyarország is.
 
 
Szerkesztõségünk úgy gondolta, hogy ezt a kivételes lehetõséget feltétlenül meg kell ragadnunk, ezért a tagsági kártya vételárának TELJES visszanyerésével szeretnénk ösztönözni minden magyar (határon innen és túli) Manchester United szurkolót a tagság kiváltására.
 
Reméljük minél többen élünk majd a lehetõséggel és hamarosan bizonyítani tudjuk a magyar Vörös Ördögök elkötelezettségét a Manchester United iránt.
 
Akinek nehézsége adódnak a kártya megrendeléssel kapcsolatban, az megtalálja képes útmutatónkat ITT. Aki így sem boldogul, személyre szabott segítséget kaphat a judit.toth08@gmail.com címen.
 
Reméljük, hamarosan elérjük az elõírt minimum tagszámot, és ezáltal elnyerjük, hogy Magyarország is felkerüljön a MUSC hivatalos rajongó táborainak listájára.
 
Hajrá Magyarok! Glory, Glory Man United!
 
Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztõség


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!