Papadopoulos tagadja a híreszteléseket

Kyriakos Papadopoulos hízelgõnek érzi, hogy az újságok szerint a Manchester United érdeklõdik iránta, de a játékos elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a Schalke-ban.


Lapértesülések szerint a görög válogatott játékos lett Sir Alex Fergusonnak legújabb kiszemeltje a nyári átigazolási idõszakban.
 
A mindössze 20 éves játékosnak már most nagy jövõt jósolnak. Az Olimpiakosz csapatát is megjárta már és jelenleg a Schalke játékosa, így mind a hazai, mind pedig a kontinentális bajnokságokban is kipróbálhatta már magát a futballista, aki jelenleg az Európa-bajnokságon képviseli hazája válogatottját.
 
Papadopoulost jó érzéssel tölti el, hogy elég jónak tartják ahhoz, hogy olyan csapattal hozták õt szóba, mint a United, de elmondta, hogy semmi alapja nincs ezeknek a pletykáknak.
 
"Nem tudok arról, hogy a Manchester United érdeklõdött volna irántam" - kezdte a Sky Sports-nak.
 
"Megtisztelõ számomra, ha azt hallom, hogy ilyen nagy klubbal hoznak szóba engem, de pillanatnyilag semmi konkrétumot nem tudok errõl az ügyrõl mondani."
 
"Természetesen nagyon jó lenne, ha egyszer a Manchester Unitedben futballozhatnék, de jelenleg a Schalke játékosa vagyok és kizárólag csak rájuk koncentrálok."
 
 
Papadopoulos jelenleg senkivel sem folytat tárgyalásokat, hiszen most csak az Európa-bajnokságra fókuszál.
 
Görögország csak egy pontot szerzett az eddigi két mérkõzése során, de még mindig meg van az esélyük arra, hogy továbbjussanak az egyenes kieséses szakaszba.
 
"Nagyon boldog vagyok amiatt, hogy ilyen fiatalon tagja vagyok a nemzeti csapatomnak ezen a hatalmas nemzetközi tornán" - tette hozzá Papadopoulos.
 
"Már több európai kupasorozatban szerepelhettem, mint a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga, de ez az érzés egyedülálló."
 
"Remélem, hogy legyõzzük Oroszországot és továbbjutunk a csoportból."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!