Welbeck gyõztes gólt szerzett

Danny Welbeck örült, hogy péntek este ismét gyõztes gólt szerzett Angliának - de semmi esetre sem akarja magának tudni a sikert.


A Kijevben lejátszott európa-bajnoki mérkõzésen a Manchester United csatára egy remek sarkazással lõtte be a korábbi Manchester City kapus, Andreas Isaksson hálójába a labdát és az elért eredmény azt jelenti, Roy Hodgson csapata amennyiben minimum egy döntetlent elér Ukrajna ellen, bejut a negyeddöntõbe.

"Természetesen boldog vagyok a gól és a megszerzett három pont miatt" - mondta a BBC-nek Danny, aki két héttel ezelõtt szerezte meg elsõ gólját az angol válogatottban, akkor Belgiumnak talált be.

"Ám csalódottak vagyunk, amiért a második félidõ elején hagytuk a svédeket, hogy két gólt szerezzenek. De úgy vélem, remekül visszajöttünk onnan, egymásba kapaszkodtunk és megmutatkozott a csapatszellem. Még mikor hátrányban voltunk, akkor is végig bennünk volt a hit."

Andy Carroll góljával vezettek az angolok az elsõ félidõben, ám ez a fordulás után Olof Mellberg két találatával semmivé vált. A 64. percben James Milnert váltó Theo Walcott - beállítása sokat ért Angliának - azonnal kiegyenlített, majd a 78. percben Danny ismét vezetéshez juttatta a háromoroszlánosokat.

 


"Mindannyian tisztában vagyunk Theo képességeivel és nagyon boldogok vagyunk miatta. De az egész csapat megfelelõ képességgel rendelkezik, így bárki is áll be, a pályán különbséget jelent majd."

Welbecknek, Ashley Youngnak és társaiknak - kiegészülve Wayne Rooneyval - a következõ feladat kedden Ukrajna válogatottja lesz, mely 2-0 arányban kapott ki a franciáktól egy olyan meccsen, amit egy órával el kellett halasztani óriási vihar miatt. Patrice Evra csak a kispadról figyelhette a mérkõzést, mert Laurent Blanc Gael Clichyt tette be a védelem bal szélére.

"Vissza fogunk menni a szállodába, feltöltõdünk és minden figyelmünket Ukrajnára helyezzük" - folytatta Welbeck. "Le fogunk ülni, hogy kielemezzük õket annak érdekében, hogy ismét három pontot szerezzünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!