Ganso a Santosra fókuszál

Több klub is érdeklõdik a Santos játékmestere, Paulo Henrique Ganso iránt, de a játékos elmondta, hogy jelenleg nem áll szándékában távozni Brazíliából.


A hírek szerint a támadó középpályást a Manchester United és a Tottenham csapata is szeretné a sorai közt tudni és rajtuk kívül még az portugál bajnok, FC Porto együttese is figyelemmel kiséri a játékos fejlõdését.
 
Ennek ellenérre Ganso elmondta, hogy nem akarja elsietni a döntését és csak akkor fogja elhagyni a Brazíliát, ha úgy érzi, hogy eljött a váltás ideje.
 
Ganso a következõket nyilatkozta a Lancenet napilapnak: "Ezen még nem gondolkoztam, mert jelenleg csak a Libertadores-kupára összpontosítok. Ez egy olyan döntés, amelyet a megfelelõ idõpontban fogok meghozni."
 
"Nagyon nehéz lesz. Ez egy nagyon bonyolult döntés, hiszen ez a csapat a második otthonom."
 
Azonban a nyolcszoros brazil válogatott játékos úgy gondolja, hogy kizárólag egy top európai csapatban folytatná a pályafutását, hiszen a Santos is egy nagy klubnak számít Braziliában.
 
 
A játékos hozzátette: "Nagyon boldog leszek, ha a jövõben egy nagy csapatban futballozhatok majd. A Santos is egy hatalmas klub, ezért mindenképpen egy másik nagy klubhoz akarok majd szerzõdni."
 
"Az célom az, hogy különbözõ címekért harcolhassak, nem pedig egy olyan csapatban szeretnék szerepelni, ahol a kiesés ellen küzdünk."
 
A Santos elég rosszul kezdte a 2012-es szezont, hiszen az elsõ négy forduló során nem tudott nyerni és a Libertadores-kupa elsõ találkozóján is 1-0-ás vereséget szenvedett a Corinthians-tól.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!