Rooney, mint csapatkapitány-helyettes?

Roy Hodgson elárulta, a jövõben Wayne Rooney akár az angol válogatott csapatkapitány-helyettese is lehet.


A Manchester United csatára a csoportmeccsek elsõ két fordulóját eltiltása miatt kihagyta és a D-csoport ukránok elleni sorsdöntõ találkozóján tér vissza a Háromoroszlánosok közé a donyecki Donbass Arenában.
 
Rooney partnere a csatársorban valószínûsíthetõen Unitedbeli csapattársa, Danny Welbeck vagy Andy Carroll lesz a társházigazdák elleni kedd esti összecsapás alkalmával.
 
Egy döntetlen garantálná a csoportból való továbbjutást Angliának, amely az elõzõ két forduló alatt 4 pontot tudott összeszedni Franciaország és Svédország ellen.
 
"Még nem jelöltem ki senkit, hiszen nagyon sok jelentkezõ van" - kezdte Hodgson.
 
"Õszintén szólva jelenleg nem áll a rendelkezésemre mindenki, ezért nem igazán érzem szükségesnek azt, hogy idõ elõtt hozzam meg a döntésem."
 
"Viszont úgy gondoljuk, hogy õ (Wayne Rooney - szerk.) nagyon jó helyzetben van."
 
 
Mindeközben a 26 éves játékos bevallotta, hogy Hodgson írányítása alatt az angol válogatott hangulata nagyon hasonlít egy klubcsapatéra.
 
Rooney a következõket mondta: "Olyan az érzésem, mintha egy klub csapatnál lennék, ennek ellenére tudom, hogy a nemzetem válogatottjában vagyok."
 
"Mindenki jóban van mindenkivel és kölcsönös bizalom alakult ki a játékosok és az edzõi stáb között, tehát mindenki boldog."
 
"Elég csak a srácokkal elmenni a szállodába. A (Manchester) City és a United játékosai együtt billiárdoznak, amíg a Chelsea futballistái a Liverpool játékosaival játszanak."
 
"Mindenki együtt van és mindenki jól érzi magát a másikkal, tehát nagyon jó légkör alakult ki."
 
"Ezek azok a percek, amelyek minden bizonnyal összehozták a csapatot és úgy vélem, hogy a pályán is ez az összhang volt akkor is, amikor kénytelen voltam kihagyni az elõzõ két meccset."
 
 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!