Segítettünk!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Manchester United közösségének összefogásával sikerült segítenünk a Madarász családon.


Madarász Tamás - aki 15 éve Manchester United rajongó - a múlt hónapban, végsõ elkeseredésében szerkesztõségünkhöz fordult segítségért. Rajongótársunk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy közöljük le a Sport Plusz által megjelentetett újságcikket, amely egy kétségbeesett segélykiáltása egy 19 éves leukémiás lány elkeseredett bátyjának. 
 
Közösségünk egy emberként állt Tamás mögé. Rengeteg visszajelzés érkezett. Sokan biztatták a családot és együttérzésüket fejezték ki. Örömmel tudatjuk olvasóinkkal, hogy a DVSC játékosa, Korhut Mihály által felajánlott mez, amelyet az egész csapat aláírt, gazdára talált. 
 
A mezre a ManUtdFanatics.hu oldalán figyelt fel egy bonyhádi, Angliában dolgozó United drukker és 100 fontot ajánlott Tamáséknak érte. A család azonnal elfogadta a felajánlást, hisz égetõ szükségük volt a pénzre, mivel önerõbõl már nem tudták megvásárolni a gyógyszereket. Továbbá néhány rajongótársunk ajánlott fel segítségként kisebb összeget, akik szintén oldalunkon értesültek a Madarász család nehéz helyzetérõl.
 
Tamás meghatódott levelében köszöni meg rajongótársai együttérzését és segítségét.
 
"Tisztelt szerkesztõség!
 
Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden rajongótársamnak, akik együttérzésüket fejezték ki családunk felé. Óriási köszönettel tartozunk annak a bonyhádi, Angliában dolgozó MU drukkernek, aki nagylelkû felajánlásával segített Timin, és azoknak is, akik kisebb összegekkel járultak hozzá ahhoz, hogy ki tudjuk váltani a gyógyszereket.
 
Köszönjük a ManUtdFanatics szerkesztõségének, hogy közzétette az újságcikket, és köszönettel tartozunk azoknak is, akik ezt megosztották a Facebook-on.
 
A Sport Plusz által megjelentetett árverésre sajnos nem igazán érkezett visszajelzés, senki sem érdeklõdött a mez után, ezért nagyon megindító volt számunkra, ahogyan a ManUtdFanatics.hu-n való leközlés után a MU szurkolók azonnal reagáltak és segítettek rajtunk. 
 
Köszönjük még egyszer mindenkinek a segítséget! 
Glory, Glory Man United!"
 
A Madarász család a Manchester United rajongóinak segítségével ki tudta váltani a havonta 40-50 ezer forintba kerülõ életmentõ gyógyszereket Timi számára.
 
Tamás jelenleg több fórumon is hirdeti a 15 év alatt összegyûjtögetett Unitedes ereklyéit, reális áron megvételre, hogy a továbbiakban is hozzá tudjon járulni leukémiás húga gyógyszereinek a kiváltásához. Aki úgy gondolja, hogy szívesen vásárolna Tamástól az a madatam@freemail.hu címen vagy a 20/244−5198 telefon számon érheti el õt.
 
A ManUtdFanatics szerkesztõsége is szeretné megköszönni minden olvasójának az együttérzését és segítségnyújtását.
 

Egy kivételes csapat érzelemdús történelemmel és egy rendkívüli rajongótáborral.

This is the Manchester United! 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!