United rajongók a sorsolásról

A 2012/13 Premier League bajnoki szezonjának sorsolása igen nagy visszhangot váltott ki a United szurkolók körében.


Nem kétséges, hogy a Vörös Ördögök szurkolói már türelmetlenül várják, hogy a United visszavágjon a városi rivális Citynek, és visszaszerezze a Premier League trófeáját.
 
Nézzünk néhány érdekes hozzászólást a ManUtd.com fórumáról a Talking Redsrõl.
 
mark.k: Tetszik a sorsolás. Különösen, hogy a hajrában hazai pályán fogunk játszani, a Chelsea és a City ellen.
 
martinmj: Alig várom December 15-ét! Remélem jól kitömjük a Sunderlandot az Old Traffordon, amiért ujjongtak a City gyõzelmének. Nem sajnálnék tõlük hét-nyolc gólt! 
 
Manchester1989Utd: Néhány kemény játék lesz az elején, a Goodison Parkban mindig nehéz gyõzni. Szeptemberben nehéz lesz az Anfield Roadon is begyûjteni a három pontot, aztán fogadjuk a Spurst, ami szintén nehéz meccs lesz. Októberben pedig megyünk a Chelseahoz. Hát nem igazán lesz idõnk a lábunkat lóbázni. Minden bizonnyal erõsíteni fognak a nagy csapatok. Ismét szoros mérkõzések elé nézünk.
 
moestavern: Úgy néz ki egy igen nehéz, de kétségkívül izgalmas szezon elé nézünk. Nagy futam lesz a végére az utolsó hét mérkõzés nem lesz egy sétagalopp City, Chelsea Arsenal. De legalább a karácsonyi idõszak egy kicsit könnyebb lesz, legalábbis a papírforma szerint. 
 
 
thomas21: Remélem most a hajrában majd sikerül legyõznünk az Old Traffordon az Evertont. Az elõzõ szezonban is õk vették el a koronát, nem szeretném, ha megismétlõdne ez a történet.
 
DLK: Meg kell nyernünk az elsõ játékot az Everton ellen, nem engedhetjük meg magunknak a szokásos gyenge kezdést, és akkor nagy valószínûséggel négy megnyert meccsel fogunk az Anfieldre menni, ami nagy pszichikai elõnyt jelentene.
 
Rooney10Cam: Tottenham, Newcastle, Stoke, Chelsea, Arsenal ezek kemény meccsek lesznek sorban egymásután. Remélem jól fogjuk kezdeni a szezont, mert nagyon szoros lesz a verseny és már az elejétõl fogva minden egyes gólnak nagy jelentõsége lesz.
 
SeA09: December, január: City, Newcastle, Spurs és a Liverpool. Ez az idõszak igen csak próbára teszi majd a csapat erejét. Remélem sikerül majd kitartanunk az utolsó mérkõzésig, a varázslat újraéled és visszaszerezzük a koronát!
 
Vidicverdict: Visszaszerezzük a címet! Ami május 4-én a Chelsea elleni meccsen fog eldõlni és az Old Traffordon ünnepelünk.
 

welshred94: Elégedett vagyok a sorsolással. Kemény, szoros verseny lesz, de sikerülni fog. Bárcsak kezdõdne már ma! Már alig várom.  

 

 

Szerintetek melyik hónap lesz a legnehezebb?


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!