Michael Owen újra kidõlt

A Manchester United csatára, Michael Owen további hetekig nem lesz bevethetõ állapotban, miután térdsérülést szenvedett.


Az angol válogatott csatárral kapcsolatban olyan hírek jelentek meg, miszerint a tegnapi Wolverhampton Wanderers elleni Ligakupa mérkõzésen kezdõként fog pályára lépni, miután felépült legutóbbi ágyék problémájából.

 

Azonban a szurkolók nagy-nagy meglepetésére a 30 éves támadó se a kezdõcsapatba, se pedig a cserepadra nem lett jelölve, amely kapcsán késõbb megerõsítésre került, hogy térdizom sérülést szenvedett.

 

 

"Már egy hete edzettem, erre megint megint izomsérülést szenvedtem" - mondta Owen.

 

"Megsérültek bizonyos izmok a térdemben, így a következõ hétre sajnos biztos, hogy kidõltem."

 

Az egykori liverpooli támadó nem kapott szerepet a Manchester Unitedben, mióta a Sunderland elleni 0-0-s bajnoki mérkõzés alkalmával az elsõ félidõben lecserélték még a hónap elején.

 

A Stadium of Lightban elsõ kezdõként lejátszott mérkõzését tudhatta maga mögött az idei szezonban, azonban ennél sokkal büszkébb lehet arra, hogy szeptember végén csereként beállva egyenlítõ gólt szerzett a Bolton Wanderers ellen, szintén idegenben.

 

Owen tétmérkõzésen emelett csak a Ligakupában lépett pályára kezdõként, amikor a sorozat harmadik fordulójában a Scunthorpe United 5-2-es legyõzésébõl két góllal vette ki a részét.

 

Az elõzõ szezon végét is térdproblémái miatt volt kénytelen kihagyni, amelyet még a Ligakupa döntõjében szedett össze, de remélhetõleg mostani problémája nem olyan súlyos, és hamar Sir Alex Ferguson rendelkezésére állhat majd. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!