Baines tisztázta a dolgokat

Leighton Baines, az Everton védõje elárulta, tud azokról a spekulációkról, melyek a Manchester Unitedhez történõ igazolásról szólnak és reméli, jelenlegi csapata képes lesz megtartani kulcsjátékosait.


Baines tagja volt az idei Európa-bajnokságon szereplõ angol válogatottnak és hízelgõnek tartja, hogy a Vörös Ördögökkel hozzák össze a pletykák, de elmondása szerint nem sokat olvasott ezekrõl hírektõl.

"Tisztában voltam azzal, mit írt a sajtó, de túl sokat nem tudok errõl" - mondta a 27 éves játékos. Ez csak egy dolog, ami az év ezen idõszakában nem meglepõ. Az emberek ilyenkor ha összeadnak kettõt meg kettõt, valamikor négy jön ki nekik, valamikor három vagy éppen öt. Egyes emberek sokkal izgatottabbak azoknál, akikrõl szó van az ilyen hírekben."

Baines egyike számos Everton játékosnak, akikért érdeklõdnek ezen a nyáron, de a hátvéd reméli, a Stolverkosoknak sikerül megtartaniuk legjobbjaikat.

 


"Természetesen az évek során a menedzser vesztett el olyan játékosokat, akiket biztosan meg szeretett volna tartani" - folytatta Baines.

"Mindig jó üzletet kötött, legyen szó arról, hogy a klubnak pénzre volt szüksége, vagy egy adott játékosért jelentõs ajánlatot kapott. A menedzser mindig jól csinálta azt, hogy bizonyos összegért hozott egy játékost, aki ha továbbállt, általában megduplázódott az ára."

"Ebben az értelemben a klub mindig igen járatos volt. Soha nem akadályozott minket egy eladás, de talán jó lenne látni, hogy megtartjuk a fontos játékosainkat és még hozunk is melléjük néhányat."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!