Cole szerint a United visszavág

A korábbi Manchester United csatár, Andrew Cole szerint a Vörös Ördögök jó helyzetben vannak, hogy visszaszerezzék fájdalmasan elvesztett angol bajnoki címüket.


Ráadásul Cole szerint éppen azért, mert Sir Alex Ferguson csapata másodpercekre volt a címtõl, nincs ok pánikra a jövõt tekintve.

"Igen, elvesztettük a bajnokságot, de mindez nem jelenti azt, hogy fel kellene újítani a csapatot" - mondta Cole a Manutd.com-nak. "A Manchester City majd 300 millió fontot költöt, hogy elérje ezt a szintet és csak jobb gólaránnyal gyõzött."

"Nem vitatom, hogy õk voltak tavaly a legjobbak, soha nem lehet vitatni a bajnoki táblázatot, de rengeteget költöttek, hogy a közelünkbe érjenek. Ezért azt hiszem, jó helyzetben vagyunk és akit a szezon rajtjáig még leigazol a menedzser, azzal is javulni fog a csapat."

A hét második felében a játékosok már visszatérnek Carringtonba egy olyan szünet után, amely Cole szerint igen hosszúnak tûnt.

 


"Minden egyes szezonban nyerni akarsz valamit, így ha nem sikerül, a következõ szezonban megkettõdött eltökéltséggel térnek vissza a játékosok."

"Ha elveszted a bajnokságot, azonnal vissza akarsz ülni a lóra - hogy úgy mondjam - hogy elkezdj a trófea visszaszerzésén dolgozni. Amint befejezõdött az elõzõ szezon, máris a következõ járt a fejükben, vajon mi volt a hiba és hogyan lehet visszaszerezni a címet."

"A Unitednél nincs megállás, nem lehet sok idõt gondolkodni jó vagy rossz dolgokon. Ezt a hozzáállást sulykolják beléd a klubnál. Emlékszem 1999-re, amikor tripkáztunk, ám a menedzser már a következõ szezonra gondolt."

Cole egy valaki játékát kifejezetten várja már, az új igazolást, Shinji Kagawát. A japán válogatott játékos azt követõen érkezik az Old Traffordra, hogy a német bajnok Borussia Dortmundnál remekelt és Cole bízik abban, hogy a Unitednél is folytatja kiváló produkcióját.

 


"Szerintem Kagawa egy nagyon jó játékos lesz. Hihetetlen, amit két szezon alatt elért a Dortmundnál."

"Úgy vélem, a német bajnokság a világ egyik legjobbja. Fantasztikus bajnokság - a játékosok és a csapatok is nagyon magas színvonalon vannak. Szóval amit Kagawa ott elért, az alapján remek kilátásaink vannak."

"A másik igazolásunk eddig Nick Powell, valószínûleg egyike a jövõnknek. De nem vagyok biztos abban, hogy sokat látjuk majd a 2012-13-as szezonban."

"Ha megnézzük a támadóinkat, azt kell mondani, Wayne Rooney, Danny Welbeck és Javier Hernandez is elõtte van, és még Berbatov is a csapat tagja. De abból ítélve, amit láttam tõle még a Crewe színeiben, Powell egy tehetséges srác."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!