Owen figyelmezteti Hernandezt

Michael Owen figyelmeztette a Manchester United újdonsült sztárját, Javier Hernandezt, nem engedheti meg magának, hogy sokáig üljön babérjain.


Hernandez számára varázslatosan kezdõdött karriere új állomáshelyén, az Old Traffordon, és eleddig úgy tûnik, bagó volt érte az a 7 millió font, amit Sir Alex Ferguson kifizetett érte a Chivas Guadalajarának még tavasszal, hogy a világbajnokság elõtt magukhoz kösse.

 

A 22 éves mexikói manchesteri karriere kezdetén azonnal vállaira vette újdonsült csapatát, ami a góllövést illeti, és a Wayne Rooney saga miatt padlót fogott szurkolók elõtt is felcsillantotta a reményt, fõleg az elmúlt két mérkõzésen nyújtott teljesítményével.

 

A Chicharito becenévvel elhíresült támadó vasárnap kétszer köszönt be a Stoke City ellen 2-1-re megnyert bajnokin, majd a kispadról beállva gyõztes gólt szerzett tegnap a Wolves elleni Ligakupa találkozón, így pedig már hat gólnál jár 11 eddigi United mezben megvívott találkozóján.

 

Michael Owen szerint, aki ebben a szezonban inkább a kiegészítõember szerepére van kárhoztatva, nem kis részben köszönhetõen Chicharito tündöklésének, az Old Traffordon mindenki nagy örömmel fogadta az apró termetû mexikó támadó érkezését.

 

 

Azonban a legújabb hírek szerint térdsérülést szenvedõ Aranylabdás támadó figyelmeztette ifjú csatártársát, a korai sikereket ne vegye garantáltnak a Vörös Ördögöknél.

 

"Egyértelmûen manchesteri pályafutása kezdeti szakaszában van, de máris lenyûgözött mindenkit a klubnál, és rengeteg gólt szerzett az utóbbi mérkõzéseken" - kezdte Owen.

 

"Fiatal, gyors és remek befejezõ csatár. Folyamatosan egyre jobb lesz, mindig mosolyog, élvezi a játékot, és a szurkolók máris elfogadták."

 

"Eddigi pályája parádésan ível felfelé, de mindenki, így én is tudom, hogy a futball világa hétrõl-hétre változik."

 

"Remélhetõleg ez a mostani idõszak valami nagyon jónak a kezdete számára, de továbbra is keményen kell dolgoznia és még többet kell beleadnia, mert ez az, amit a Manchester Unitednél megkövetelnek - lehet, hogy egyik héten gólt szerzel, de ha a következõ héten rosszul játszol, akkor legközelebb már kikerülhetsz a csapatból, úgyhogy minden alkalommal teljesítményed legjavát kell adnod."

 

"Szerencsére eddig semmilyen jel nem utal arra, hogy vele ez elõfordulhatna, és remélhetõleg ez még sokáig folytatódik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!