Hivatalos magyar szurkolói csoport?

Ahogyan azt már egy elõzõ írásunkban tudattuk veletek, megkaptuk a Manchester United engedélyét, hogy megszervezzük hazánk hivatalos rajongótáborát.


Minden feltételnek megfelelve már csak egyetlen feladatot kell végrehajtanunk. Össze kell gyûjtenünk meghatározott létszámú hivatalos tagsági kártyával rendelkezõ tagot.
 
Örömmel tapasztaltuk, hogy elõzõ felhívásunkkal kapcsolatban többen is éltetek a lehetõséggel és elküldtétek címünkre kártyátok sorszámát. Három hónap áll a rendelkezésünkre, hogy elérjük a megfelelõ taglétszámot. Ezért ismételten szeretnénk felhívni minden magyar Manchester United rajongó figyelmét erre a rendkívüli lehetõségre.
 
Ahogyan azt már elõzõ hírünkben is felsoroltuk, rengeteg elõnnyel jár a magyar szurkolók számára, ha csatlakoznánk a United által elfogadott hivatalos rajongótáborhoz, növelve az eddigi 24 ország létszámát.
 
 
Szeretnénk ismételten  leszögezni, hogy kis országunknak ez egy hatalmas lehetõség és a megvalósítása már csak rajtunk, magyar United szurkolókon múlik. Természetesen van egy limit taglétszám, ami feltétele a csatlakozásnak, de igazán büszkeséggel az töltene el bennünket, ha ezt a limitet meghaladó létszámmal tudnánk leadni a csatlakozási kérelmet, ezzel bizonyítva a magyar rajongók elkötelezettségét a Manchester United iránt. 
 
Ezért reméljük, hogy minél több szurkolótársunk élni fog a lehetõséggel és minél hamarabb elküldi a balog.attila@manutdfanatics.hu emailre a 2012/13-as tagsági kártyájának sorszámát. A tagsági kártya (membership) teljes vételárát egy szerencsés rajongótársunk visszanyerheti szerkesztõségünk jóvoltából.
 
A tagsági kártya kiváltásával és annak elõnyeivel kapcsolatos minden információt megtalálhatjátok ITT.
 
Köszönjük mindazoknak, akik eddig elküldték címünkre kártyaszámukat és azoknak is, akik a jövõben élnek ezzel a lehetõséggel. Reméljük hamarosan jó hírrel szolgálhatunk a magyar rajongóknak, és már a United által elfogadott hivatalos magyar rajongói tábor tagjaiként köszönthetünk Benneteket!
 
Természetesen a hivatalos szurkolói csoport élete nem csak abból állna, hogy kiváltottuk a tagságikat, a magyar rajongókat is szeretnénk jobban megismertetni a klubbal és egymással, így közös programok szervezését is tervezzük.
 
 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!