Transzfer Center - 2012. július 09-15

A Watford menedzsere, Gianfranco Zola szeretné kölcsön venni a Manchester United fiatal csatárát, Federico Machedát.


2012. július 15.

A Watford menedzsere, Gianfranco Zola szeretné kölcsön venni a Manchester United fiatal csatárát, Federico Machedát. Az olasz támadó három éve robbant be, amikor az Aston Villa ellen gyõztes gólt szerzett, ám azóta sem tudott elõlépni az old traffordi ranglétrán. Korábban a Sampdoria és a QPR is ideiglenesen megszerezte Macheda játékjogát, ám különbözõ okok miatt sehol sem tudott igazán fejlõdni. Azonban Zola szeretné, ha teljes szezonra a Darazsakhoz tudná csábítani a csatárt.

The Mail of Sunday szerint a United és a City is harcban áll Robin van Persie megszerzéséért, ennek ellenére az Ágyúsok szeretnék megtartani és újabb erõfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a csapatnál marasztalják a holland támadót és azt remélik, hogy elutazik velük a felkészülési tornára. Állítólag az Arsenal csapatkapitánya közelebb áll ahhoz, hogy az Old Traffordra tegye át a székhelyét.

 

2012. július 14.

 

A Porto csapata "beárazta" Joao Moutinho-t, eszerint a Unitednek vagy a Spursnek 30 millió fontot kell fizetnie, ha meg akarják szerezni a középpályást.

Friss információk szerint a Manchester United egy 26 millió fontos ajánlattal állt a Sao Paulo csapata elé Lucas Moura átigazolásával kapcsolatban, azonban a brazil klub nem akarja eladni a 19 éves tehetségét.

 


A Vörös Ördögök készek 10 millió fontot adni Leighton Baines játékjogáért, azonban az Everton 15 millió fontot szeretne kapni a szélsõ védõért, akit még hároméves szerzõdés köt a Goodison Parkhoz.

 

 

2012. július 13.

 

A Sport1.nl, holland internetes portál szerint a Manchester United tárgyalásokat folytat Christian Eriksennel. A dán középpályást az elõzõ idényben Sir Alex Ferguson is dícsérte, amikor az Ajax csapata volt a Vörös Ördögök ellenfele az Európa-ligában.

A SkySports.com értesülései szerint Larnell Cole 3 éves szerzõdést kötött a Manchester Uniteddel.

 

A Standard Liege jobb bekkje, Daniel Opare elmondta, hogy egyszer szívesen magára húzná a Vörös Ördögök mezét. A ghánai nemzetközi Metro TV-nek a következõket nyilatkozta: "A Manchester United egy nagyszerû csapat. Egyszer nagyon szeretnék ott játszani, nap, mint nap abban reménykedem, hogy ez az álmom egyszer valóra válik. Egyszerûen imádom a Manchester Unitedet."

A Vanguardia arról számolt be, hogy állítólag a Real Saltillo fiatalja, Juan Pablo Garza orvosi vizsgálaton vesz részt hamarosan a Unitednél. Bár azt is közölte, hogy mindeddig semmi nem utalt arra, hogy a tényleges vizsgálat meg fog történni a mexikói fiatal számára.

A Daily Mail úgy értesült, hogy a Southampton együttese pole pozícióban van a Crystal Palace védõje, Nathaniel Clyne szerzõdtetéséért folyó harcban, akit állítólag a United is figyel.
 

 

2012. július 12.

 
Zenit Szentpétervár menedzsere, Luciano Spalletti a hírek szerint élénken érdeklõdik a Manchester United szélsõje, Nani iránt. A portugál válogatott játékos szerzõdéshosszabítása az utóbbi hetekben megakadt. Egyes spekulásciók szerint Sir Alex Ferguson azt is fontolgatja, hogy egy csere üzleten belül Falcao a Unitedhez kerülhetne, míg Nani a spanyol csapatban folytatná a pályafutását. Viszont a legfrissebb hírek arról számolnak be, hogy a játékos maradni szeretne a Manchester United csapatában.


Manchester Evening News nem ért egyet a The Sun és a Daily Star értesüléseivel, hiszen azt állítja, hogy Danny Welbeck igen is közel van egy új szerzõdés aláírására a United csapatában. A nemzeti napilapok úgy vélték, hogy 'pénzügyi öszszetûzésbe' akadtak a felek, de a helyi újság szerint nagy a hajlandóság arra, hogy mindkét fél számára megfelelõ feltételek mellett az ifjú angol támadó aláírja új kontraktusát. 

 

 

2012. július 11.

 

A Daily Mail úgy értesült, hogy Dimitar Berbatov továbbra is a 'bizonytalanságban' marad, és a következõ szezonban is a Unitedben fog játszani, tehát a DHL által is szponzorált felkészülési tornán a csapattal tart.

 

A The Sun arról számolt be, hogy Danny Welbeck szerzõdéshosszabítása megakadt, ezért a hírek szerint a Vörös Ördögök menedzsere Robin van Persie-t nézte ki magának, továbbá úgy hírlik, hogy Sir Alex Ferguson ma személyesen fog Londoba utazni azért, hogy egy vacsora keretein belül tárgyaljon a holland játékos átigazolásáról. 

 

Lapértesülések szerint a Manchester United élénken érdeklõdik az Inter kapusa, Julio Cesar iránt. Cesar azután lett elérhetõ az átigazolási piacon, miután az Inter együttese leigazolta az Udinese hálóõrét, Sami Handanovicot. A Futebolinterior arról számolt be, hogy a United még a héten ajánlatot fog tenni a játékosért.

 


2012. július 10.


Bár a Daily Mail és a Daily Star szerint a brazil nemzetiségû Lucas Moura a Unitedben fog kikötni, viszont a legújabb brazil és olasz lapok úgy vélik, hogy az Inter csapata a befutó a Vörös Ördögök és a kékek küzdelmében. 

A The Daily Star arról számolt be, hogy a Vörös Ördögök egyre közelebb kerültek az Everton bal bekkje, Leighton Baines leigazolásához. Az angol válogatott játékost már jóideje szóba hozták a Uniteddel, viszont az Everton legalább 18 millió fontot kért a futballista játékjogáért.

Radamel Falcao a következõ nagy név, akit szóba hoztak a Manchester Uniteddel. A Generaccion napilap szerint Sir Alex Ferguson élénken érdeklõdik a Atletico Madrid csatára iránt.

 

 

 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!