Tunnicliffe: Túra remények

A Manchester United fiatal középpályása, Ryan Tunnicliffe keresztbe tett ujjakkal várja, hogy vajon helyet kap-e a kiutazó keretben a Vörös Ördögök szezon elõtti DHL túráján.


A 19 éves Tunnicliffe egyike azoknak a tartalék-csapat reménységei közül, akik már ezen a héten együtt edzhettek az elsõ csapattal.
 
Wayne Rooney, Tom Cleverley, Ryan Giggs, Nemanja Vidic, David De Gea, Rafael, Nani, Phil Jones és Danny Welbeck hiánya megnyitotta az utat néhány fiatal játékos elõtt a hamarosan Dél-Afrikába induló turnén való részvételre.
 
 
"Sok játékos részt vett az Európa-bajnokságon, ezért jelen pillanatban elég hiányos a keret a tréningen, de ettõl eltekintve nagyon boldog vagyok, hogy együtt edzhetek az elsõ csapattal" - mondta Tunnicliffe a ManUtd.com-nak.
 
"Ez egy remek alkalom a fejlõdésre, és egy nagyszerû lehetõség a bizonyításra."
 

"Nem tudom, részt vehetek-e a turnén. A vezetõség még hivatalosan nem jelentette be a kiutazó keret tagjait, de nagyon szeretném, ha én is helyet kapnék a túrán. Nagy izgalommal várom a döntést, óriási élmény lenne a számomra a United elsõ csapatában játszani." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!