ManUtdFanatics.hu: A stáb

A Hónap Ördöge pályázatunkkal kapcsolatban felmerültek olyan olvasói igények, hogy szeretnétek jobban megismerni az oldal szerkesztõit.


Mivel fontos számunkra, hogy közösségünk tagjai jobban megismerjék egymást, ezért szívesen válaszolunk az olvasók által feltett kérdésekre, melyeket a szerkesztõknek, a hír alatt hozzászólás formájában tehettek fel.
 
Amennyiben valós igény jelentkezik az oldal szerkesztõinek bemutatására és megfelelõ számú kérdést kapunk, akkor egy késõbbi idõpontban, egy csokorba szedve a válaszokat szerkesztés után hír formájában olvashatjátok majd az oldalon.
 
A felállás 
 
 
Fõszerkesztõ és oldaltulajdonos:
 
Lakner Péter "petilak777". Aktívan szerkeszti az oldalt, híreket fordít és a háttérben azon munkálkodik, hogy megteremtse honlapuk mûködéséhez szükséges anyagi feltételeket.
 
Takó Zoltán "Tazo". Leginkább a háttérben munkálkodik az oldal mûködtetése érdekében és anyagi feltételek megteremtésében.
 
Fõszerkesztõ:
 
Balog Attila "ATijs". Aktív részt vállal az oldal szerkesztésében, a menüpontok, beharangozók, akadémia és tartalékok, blogok ellenõrzése stb, mind nagyrészt az õ munkái, és a -legtöbbet- azaz 2196 hírt fordított le eddig számunkra.
 
Webmester:
 
Balog Róbert "bobbybinary". Az oldal fejlesztését, technikai hátterét biztosítja, alakítja a honlap arculatát, megjelenését, látványelemeit és üzemelteti a Fanatics TV-t, valamint a Tippversenyt.
 
Szerkesztõk:
 
Tóth Judit "angel". Aktív hírfordító, leginkább a sorozatok és érdekességek felkutatásával és fordításával vesz részt az oldal munkájában.
 
Dzsubák Tamás "TOM7". Szerkeszti a ManUtdFanatics.hu Facebook oldalát, szervezi a közös meccsnézéseket, "A Hónap Ördöge" pályázatunkat, a Transzfer Centert, továbbá híreket fordít.
 
Kasoly Gábor "GhostWolf". Ha ideje engedi besegít a hírek fordításába és ellenõrzi a már felkerült hírekben esetlegesen elõforduló hibákat.
 
Kovács Tamás "Kowi17". Szintén segíti a munkát, fordít és ellenõrzi a híreket.
 
Képszerkesztõ:
 
Szilágyi Gábor "Gabesz". Az oldal pályázatainak, saját híreinek, topikjainak stb. képeit szerkeszti számunkra. Többek között az õ munkája a hónapördöge oklevél is.
 
Tiszteletbeli szerkesztõ:
 
"Nistelrooy", akinek ezúton is szeretnénk megköszönni a Manchester United történelmével és pénzügyeivel foglalkozó rendkívül értékes munkáit.
 
Gyakornokok:
 
Juhász Dávid "J.David95". Hírfordító gyakornok.
 
Maxim Róbert "MaXimka". Hírfordító gyakornok.
 
Továbbá, a háttérben mindannyian azon munkálkodunk, hogy Magyarország minél hamarabb felkerüljön a Manchester United hivatalos rajongótáborainak listájára és megalakulhasson a United által bejegyzett hivatalos magyar rajongótábor.
 
A Ti segítségetekkel sikerült elérnünk, hogy honlapunk az ország legnagyobb számú regisztrált tagot számláló United rajongói oldala legyen és azt, hogy megkaptuk az esélyt a hivatalos státusz elnyerésére, amit ezúton is köszönünk Nektek!
 
Célunk, hogy a ManUtdFanatics.hu-n a legszínvonalasabb kiszolgálást kapják a magyar Manchester United rajongók, ezért nem csak kérdéseiteket várjuk, hanem az oldal mûködésével kapcsolatos észrevételeitekre, ötleteitekre is kíváncsiak vagyunk.
 
Megköszönve közremûködéseteket, várjuk kérdéseiteket a szerkesztõk Unitedhez fûzõdõ viszonyával és az oldalon végzett munkájukkal kapcsolatos témakörökben, továbbá észrevételeiteket és ötleteiteket az oldal mûködésével kapcsolatban a hír alatt hozzászólás formájában. Kérjük a kérdés mellé írjátok oda, kitõl várjátok a választ!
 
 

Üdv: ManUtdFanatics.hu szerkesztõi stáb 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!