Modric borsot törne a United orra alá

Luka Modric szeretné megtörni a Tottenham évek óta tartó átkát az Old Traffordon.


A Spurst utoljára 1989 decemberében tudott gyõzni az Old Traffordon, amikor Gary Lineker egyetlen gólja döntötte el a mérkõzést.
 

A horvát középpályás a statisztikák ellenére is biztos benne, hogy jó eredményt fognak elérni a vendégszereplés alkalmával. Harry Redknapp fiai önbizalmat meríthetnek a legutóbbi Bajonok Ligája mérkõzésük második félidejébõl, ahol a San Siroban izzasztották meg az Inter csapatát.

 

(Az olaszok a félidõben már 4-0 arányban vezettek, de az emberhátrányban játszó angolok hatalmas feltámadást produkáltak és Gareth Bale triplájával a végére megszorongatták az ellenfelüket, egyenlíteni azonban már nem tudtak, így 4-3 lett a mérkõzés végeredménye. - a szerk.)
 

 

„Készen állunk a rangadóra. Miért is ne állnánk?” – mondta Modric a Tottenham hivatalos weblapjának.
 

„Megmutattuk az Inter ellen a második félidõben, hogy méltó ellenfelei lehetünk a világ legjobb csapatainak is, mint például a Manchester United.”
 

„Miért ne úgy mennénk oda, hogy gyõzni fogunk? Tudom, hogy a Tottenham hosszú ideje nem nyert az Old Traffordon, de miért ne éppen most szakadna meg a rossz sorozat?”
 

„Ez a legszebb stadion, a legjobb hely a játékra, és ez egy nagy mérkõzés lesz számunkra. Bízok benne, hogy el tudunk érni valamit.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!