Brady betörne az elsõ csapatba

Robbie Brady igyekszik megtanulni a bal szélsõ védõ poszt követelményeit és a lehetõ legtöbb esélyt akarja megszerezni ahhoz, hogy az elsõ csapathoz kerüljön.


Sir Alex Ferguson az ír játékost továbbra is szélsõként kezeli, de Fabio kölcsönadása és Ezekiel Fryers távozása arra késztette a menedzsert, hogy Patrice Evra mögé találjon egy embert.

Épp emiatt játszott ebben a szerepkörben Brady az AmaZulu elleni felkészülési mérkõzésen, melyet a Vörös Ördögök 1-0-ra megnyertek és elmondása szerint nagyon tetszett neki ez a dolog.

"Ragyogó volt" - mondta a Manutd.com-nak a fiatal játékos. "Csodálatos élmény számomra, hogy itt lehetek és játszhatok. Az elején kicsit még ideges voltam, de ahogy telt az idõ, egyre kényelmesebben éreztem magam és nagyon élveztem az egészet."

"A sajtótájékoztató után volt egy elgondolásom, mit akartam játszani, majd amikor megerõsítést is kaptam, a fellegekben jártam. Amit a menedzser mondott rólam, annak nagyon örültem és önbizalmat adott."

"Új volt számomra a bal bekk pozíció, de mint említettem, nagyon élveztem. A legutóbbi két hét során sokat foglalkoztak velem, hogy kezdeni tudjak ezen a poszton. Remélem jobb leszek idõvel és sikerül folyamatosan javulnom."

 


"Rio végig a posztomon tartott. Volt néhány rosszabb pillanatom a meccsen, de mindig beszélt hozzá és ahogy telt az idõ, egyre jobban éreztem magam. Talán a legjobb haverom, Scott Wootton is sokat segített, jó volt, hogy együtt játszottunk, az elsõ nap óta ismerem már."

"Szóval remélem, hogy egyre jobb leszek a következõ néhány meccsen és minél közelebb kerülhetek az elsõ csapathoz. Patrice Evra a világ egyik legjobbja a posztján, nagyszerû figyelni õt. Hihetetlen a támadásoknál is, sokat tanulhatok tõle. Nem vagyok hozzászokva a bal bekk poszthoz, de elnézve õt, nem kellene sok idõ, hogy ez megváltozzon."

Korábban a Hullnál kölcsönben szereplõ fiatal még mindig nagyon izgatott, amiért részese lehet a DHL által támogatott felkészülési túrának.

"Ez egy más világ, különösen nekem. Soha nem tapasztaltam hasonlót! Minden percét imádom."

"Tudom, milyen hatalmas is ez a klub, de látva, hogyan reagálnak a jelenlétünkre, az hihetetlen. Olyan játékosok mellett szerepelni, akiket néztem, miközben felnõttem hihetetlen, az álmom vált valóra." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!