Elutasították a van Persiért tett ajánlatokat

A Sky Sports hírforrásai szerint az Arsenal egy klub ajánlatát se fogadta el Robin van Persiért, miután azok közelében sem jártak az általuk kapni kívánt összeghez.


A Sky Sports kedden elsõként szellõztette meg, hogy az Ágyúsok számos vételi ajánlatot kaptak a holland csapatkapitányukért.

 

Információk szerint a Manchester United, a Manchester City és a Juventus is harcban áll, és ajánlatot is tett a Premier League elõzõ szezonjának gólkirályáért, miután a 28 éves támadó közölte Arsene Wengerrel, hogy nem kívánja meghosszabbítani egy év múlva lejáró szerzõdését.

 

 

Azonban hiába tettek ajánlatot a klubok, a Sky Sports értesülései szerint egyik sem közelítette meg a londoniak által kapni kívánt összeget, amely állítólag 30 millió fontra rúg.

 

Az Emirates Stadiumban a mai nap folyamán valószínûsíthetõen megerõsítik azt a híresztelést, miszerint Robin van Persie nem utazik el a klub távol-keleti felkészülési túrájára, miután a klub és a játékos is szeretné minél elõbb tisztán látni a jövõt illetõen.

 

Mindenesetre annyi biztosnak látszik, hogy a fõvárosiak semmiképpen sem akarnak piaci ára alatt megválni gólvágójuktól, a jövõbeli ingyen távozás veszélyének ellenére.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!