Reece Brown kölcsönben a Coventrynél

A Coventry City bejelentette, hogy egy éves kölcsönszerzõdés keretében szerzõdtették a Manchester United magasan taksált védõjét, Reece Brown-t.


A 20 éves saját nevelésû játékos jövõ héten kapcsolódik be az Égszínkékek felkészülésébe, miután a közép-angliai klub sikeres egyeztetéseket folytatott Sir Alex Fergusonnal.

 

A Coventry City menedzsere, Andy Thorn elismerõen nyilatkozott Brownról, aki kölcsönben már szerepelt az Oldham Athleticnél, a Doncaster Roversnél és a Bradford Citynél is, és elmondta, hogy az elõttük álló szezonban meghatározó szerep vár rá.

 

 

"Õ egy újabb nagyszerû igazolás számunkra. Reece egy hihetetlen tehetség, így nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült egy szezonra megszereznünk" - kezdte.

 

"183 centiméteres játékos, erõs és atletikus, emellett pedig a védelemben és a középpályán is tud játszani, ami hatalmas plusz számunkra. A tény, hogy milyen jól sikerült együttmûködnünk Ollie Norwooddal az elõzõ szezonban, jó helyzetbe hozott minket a Manchester Uniteddel, és nagyon hálásak vagyunk Sir Alexnek és stábjának, hogy bíznak bennünk, sikerül majd hasonló sikereket elérnünk Reeceszel is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!