Blackett valóra vált álma

Tyler Blackettnek gyermekkori álma teljesült azzal, hogy az idei felkészülési túra elsõ állomásán pályára léphetett a Manchester United felnõtt csapatában.


A helyi illetõségû fiú, aki még mindig csak 18 éves, a kispadról állt be a védelem baloldalára az AmaZulu ellen Durbanben, és már nagyon várja azt a napot, amikor hivatalos mérkõzésen is pályára léphet Sir Alex Ferguson együttesében.

 

Miután Patrice Evra a 2012-es Európa-bajnokságot követõen pihenõjét tölti, így további lehetõségek is a tinédzserkorú védõ ölébe hullhatnak, amely során bizonyíthatja, hogy megfelelõ helyettese lehet a francia bekknek, kevés tapasztalata ellenére.

 

"Egy álom válna valóra" - kezdte az MUTV-nek.

 

 

"Kisgyerek korom óta csak arról álmodtam, hogy a Unitedben játszhassak. Még most is ott lóg a szobám falán Giggs, Scholes és Ferdinand posztere! Nagyszerû lenne, ha velük együtt játszhatnék a felnõtt csapatban."

 

"Ráadásul manchesteriként lenyûgözõ érzés itt lenni a többiekkel a túrán. Már maga a tapasztalat, amit itt szerezhetek, is fantasztikus. Rengeteget tanulhat az ember azáltal, hogy itt van, és látja, mit csinálnak az idõsebb játékosok, miként készülnek fel egy-egy mérkõzésre. Ez csak arra sarkall, hogy még keményebben dolgozzak, hogy minél többször kerülhessek hasonló helyzetbe. Idõrõl-idõre egyre többet kell majd nyújtanom ahhoz, hogy ez megvalósulhasson."

 

"Amikor leszálltunk a repülõvel, és végig sétáltam a repülõtéren, minden olyan csendes volt. Aztán kiléptünk, és egy egészen más világ tárult elénk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!