Ferguson tagadja Moura leigazolását

Sir Alex Ferguson visszautasítja azokat a híreket, miszerint a Manchester United megegyezett volna a Sao Paolo szélsõje, Lucas Moura leigazolásáról, de megerõsítette, hogy szeretnék leigazolni a brazil válogatott játékost.


A trükkös 19 éves középpályást, aki jelen pillanatban a brazil olimpiai csapattal készül a londoni ötkarikás játékokra, a lapok már néhány hete szinte biztos érkezõnek tartják az Old Traffordra, azonban a skót menedzser most cáfolta azokat a vasárnap esti híreket, miszerint az ügylet már megköttetett.

 

"Ez nem igaz" - kezdte Sir Alex a Vörös Ördögök shanghaji sajtótájékoztatóján.

 

"Nem egyeztünk meg a játékos leigazolásáról. Érdeklõdünk iránta, de amíg nem jön el a pillanat, hogy sikerül megegyeznünk, addig nem mondhatjuk ki, hogy a mi játékosunk."

 

 

Ferguson megerõsítette, hogy a klub számos potenciális érkezõ közül válogat, miután céljuk, hogy a 2012/2013-as szezon hivatalos kezdetére még legalább egy játékossal megerõsítsék keretüket.

 

"A nyár során eddig két játékost igazoltunk: Kagawát és Powellt" - tette hozzá.

 

"Szerintünk mindkettejükben fantasztikus potenciál lakozik."

 

"Ugyanakkor jelen pillanatban más lehetõségek után is keresgélünk, miután szeretnénk még más játékosokkal is erõsíteni. Nem csak süttetjük a hasunkat, és nem csinálunk semmit. Nagy erõket mozgósítva keressük a legmegfelelõbb játékosokat, akiket a klubhoz tudnánk szerzõdtetni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!