Nem probléma a nyelv Shinjinek

Shinji Kagawa lehet hogy nem beszél még angolul, de Sir Alex Ferguson szerint ez nem akadályozza abban, hogy megértse, mit várnak el tõle.


A Vörös Ördögök menedzserét teljesen lenyûgözte, nyári igazolása milyen gyorsan átvette az edzések új elemeit, anélkül, hogy fordítottak volna neki.

 

Shinji minden tõle telhetõt meg fog tenni azért, hogy minél elõbb megtanuljon angolul, de addig is úgy tûnik, hogy a nyelvtudás hiánya nem okoz számára problémát abban, hogy beilleszkedjen a túra során.

 

"Ami engem mérhetetlenül lenyûgözött az az, hogy bármilyen gyakorlatot is végeztünk az edzéseken, azokat soha nem kellett neki elmagyarázni" - kezdte Sir Alex a japán középpályásról.

 

"Egy bemutatás után azonnal csatlakozott a többiekhez, úgy mintha mindig is tudta volna a nyelvet. Tudjuk, hogy nem beszél még angolul, de ez egyáltalán nem probléma."

 

"Ez mutatja csak igazán, hogy egy jó futballista pontosan tudja, hogy mire van szükség, és mit kell tennie. Ebbõl a szempontból õ egészen fantasztikus."

 

 

Nem tartott sokáig az sem, hogy a Borussia Dortmundtól való átigazolását követõen elfogadtassa magát újdonsült csapattársaival.

 

"Nagyon, de nagyon le vagyok nyûgözve" - tette hozzá Ferdinand.

 

"Gyors, éles eszû, hihetetlenül tudatos, és mindkét lábbal ügyes."

 

"Nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdõdjön a szezon és vele játszhassak. Szerintem õ egy nagyszerû igazolás lesz számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!