Moura csak az Olimpiára koncentrál

A brazil Lucas Moura ügynöke kijelentette, ügyfele csakis hazája Olimpián való képviseletére koncentrál jelenleg, miután a Manchester United részérõl megerõsítették, hogy érdeklõdnek a játékos iránt.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson mai, sanghaji sajtótájékoztatóján megerõsítette, hogy a klub tárgyalásban áll a 19 éves középpályás klubjával, a Sao Paoloval, azonban tisztázta, hogy a pletykákkal ellentétben a felek között még szó sincs megegyezésrõl.

 

A játékos ügynöke, Wagner Ribeiro szintén megerõsítette, hogy a két klub még nem jutott dûlõre a magasan taksált ifjú titán ügyében.

 

Moura képviselõje szerint ügyfele, akit szóba hoztak többek között a Real Madriddal és az Internazionaleval is, nem akarja, hogy az esetleges Old Trafforda igazolásának gondolata befolyásolja teljesítményét a londoni ötkarikás játékokon, ahol Brazíliával esélyesnek mutatkoznak az aranyéremre is.

 

 

"Ez csak egy spekuláció az angol sajtóban" - kezdte Ribeiro a Gazeta Esportivanak arra a kérdésre, miszerint igaz-e, hogy a felek megegyeztek.

 

"Mindegyik félnek meg kell egyeznie: a játékosnak, az anyaklubnak és a vételi szándékkal rendelkezõ klubnak is."

 

"100%-os biztossággal garantálhatom azt az információt, miszerint Lucas nem írt alá a Manchester Unitedhez. Õ most csak az Olimpiára koncentrál."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!