Ferdinand és a felkészülési túrák

Miután tegnap volt 10 éve, hogy Rio Ferdinand csatlakozott a Manchester United csapatához, ezért számos emlékkel és tapasztalattal rendelkezik a csapat felkészülési túráiról.


Mi a kedvenc dolgod a felkészülési túrákon?

Különbözõ országokba utazhatok, és láthatom a világ más részeit is. Emellett szeretek kipróbálni új ételeket is.

 

Van egy olyan város, amely mindegyik, általad meglátogatott közül kiemelkedik számodra?

Nehéz egyetlen egyet kiemelni, mert mindegyikhez kapcsolódik valamilyen emlékezetes pillanat. Emlékszem Chicagoban például minden nap korán felkeltem, és lementem kávéért a helyi kávézóba, mert a hosszú utazás és az idõeltolódás miatt nem tudtam aludni. Ez volt a legrosszabb ilyen élményem - az éjszaka közepén különbözõ idõpontokban ébredtünk fel, és csak sétálgatni tudtunk ilyenkor a hotel környékén. Korea egy fantasztikus hely, Kínát nagyon élveztem és szeretek Dél-Afrikába is menni.

 

Melyik volt a legjobb túramérkõzés, amelyen részt vettél?

A meccs, amely kiemelkedik a többi közül nem más, mint amikor Ruud [van Nistelrooy] fantasztikus gólt ragasztott a Juventusnak 2003-ban a Giants Stadiumban New Yorkban. Parádés találat volt.

 

 

Mi az a három meghatározó dolog, amelyet mindenképpen magaddal viszel egy ilyen túrára?

A telefonom... az iPadem, hogy tudjak zenét hallgatni, filmet nézni, játszani tudjak, Skypeolhassak a családommal... és a PSP Vita-m.

 

Mit olvasol, nézel, hallgatsz a túra során?

Most fejeztem be a Marching Powder címû regényt, és most pedig elkezdtem egy börtönökrõl szóló könyvet. Újra megnéztem a This is England címû filmet, miután találkoztam az egyik színésszel - megakartam nézni, melyik szerepet játsza. Különbözõ számokat hallgatok az iPademen - rengeteg számot töltöttem le, mielõtt eljöttünk otthonról.

 

Ki az a játékos, aki mellett a legjobb ülni a repülõn - és kit kerülnél el?

Mindig Michael Carrick mellett ülök. Ismerjük egymás szokásait - például tudom, mikor akar beszélgetni, és fordítva, ez pedig jól mûködik közöttünk. Aki mellett nem szívesen ülnék? Ando [Anderson]! Nem akarnám hallgatni, ahogy horkol, és nem szeretnék akkor se a közelében lenni, amikor éppen legmélyebb álmából ébred fel!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!