Sir Alex nem aggódik

Sir Alex Ferguson nem aggódik a kevés gól miatt, amit a csapat elért eddig a DHL túra során.


A Vörös Ördögök a felkészülésük során eddig két mérkõzést játszottak, ám az AmaZulu elleni 1-0-ás és az Ajax Cape Town elleni 1-1-es végeredmény nem zavarja a menedzsert. 

 
"A felkészülési mérkõzéseknek célja nem az, hogy minél nagyobb arányú gyõzelmet arassunk az ellenfelek felett" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. 
 
"Természetesen mint mindig, most is úgy lépünk pályára, hogy gyõzni szeretnénk és ezért mindent meg is tesznek a játékosok. De az igazi cél, amikor elérkezünk majd a felkészülés utolsó, hannoveri állomására az, hogy felkészülten tudjunk nekivágni a következõ szezonnak. Addigra kell elérnie a csapatnak a legjobb formáját és készen állnia az új szezonra." 
 
 
A túrára való felkészülésben nagy szerepet kapott az idõeltolódáshoz való alkalmazkodás is. Egy külön idõszámítási rendszerhez igazodva sikerült ennek negatív hatásait kiküszöbölnie a klubnak. 
 
"Igen, ez nagy segítség a számunkra. Nyilvánvalóan így veszítettünk pár órát, de amikor visszatérünk Angliába, optimális helyzetben leszünk majd. Úgy gondolom, a saját idõszámítás bevezetése egy jó ötlet volt és nem kell aggódnunk, hogy hogyan hat majd az idõeltolódás a játékosokra a visszaérkezésünkkor."
 
A United következõ mérkõzésére szerdán kerül sor a Shanghai Shenhua csapata ellen, mely egy újabb kihívás lesz a csapat számára a szokatlan idõjárási viszonyok mellett.
 
"Sikerült megalapoznunk az alkalmazkodásunkat a két dél-afrikai játék során. Holnap egy erõs ellenfél vár ránk, de remélhetõleg sikerül megbirkóznunk velük. Egyelõre még nem tudjuk, hogy Drogba játszik-e, de mi már jól ismerjük õt és tudjuk, hogy rajta kell tartanunk a szemünket, amit meg is teszünk holnap."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!