A Moura-ügy folytatódik

Lucas Moura ügynöke elmondta, a játékos utasította õt, folytassa a tárgyalásokat a Manchester Uniteddel, ám a jelenlegi klubjában is szívesen maradna, ha nem jön össze az átigazolás.


A Vörös Ördögökkel jó ideje hírbe hozták a 19 éves brazilt és hétfõn Sir Alex Ferguson is megerõsítette, hogy tárgyalásokat folytattak a játékos leigazolása ügyében.

Korábbi hírek szerint a Sao Paulo elutasította a United 25,6 millió fontos ajánlatát és kitartanak amellett, hogy 30 millió font alatt nem eladó játékosuk, azonban Moura ügynöke, Wagner Ribeiro elmondta, az angol klub nem akarja növelni ajánlatát.

Ribeiro megerõsítette, nem volt tervei között, hogy tovább tárgyaljon a Vörös Ördögökkel, ám az ügy nem zárult le, miután Moura kijelentette, örülne, ha folytatódnának a tárgyalások.

Eközben Ribeiro azt is elismerte, amennyiben az üzlet nem jön össze, a játékos szívesen marad jelenlegi klubjánál.

 


"A játékos a fõnököm, mindig beszélek vele" - mondta Ribeiro a Radio Globo-nak.

"Õ határozza meg, mit tegyek, mi legyen a cél. Ha azt mondja, nem akarja elhagyni a Sao Paulot, akkor nem hallgatok meg több ajánlatot."

"Amikor elmondtam neki a Manchester United érdeklõdését, azt mondta folyamatosan tárgyaljak. Ez egy nagyszerû ajánlat. Ha visszautasíthatatlan lenne, elhagyná jelenlegi csapatát, de boldog a Sao Paulonál is. Ha ott marad, az élet megy tovább."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!