Johnstone büszke pillanata

Sam Johnstone nyilván most rendkívül büszke, miután bemutatkozhatott a Manchester United elsõ csapatában a Shanghai Shenhua ellen.


A fiatal kapus a félidõben állt be Anders Lindegaard helyére, így Sir Alex Ferguson betartotta szavát, mikor azt mondta, mindenki lehetõséget kap a DHL túrán.

Bár Johnstone-nak nem volt sok dolga a meccsen, melyen a United dominált és végül 1-0-ra megnyert, a kapusnak maga az élmény rendkívül sokat jelentett, melyet meg is osztott az MUTV exkluzív interjújában annak ellenére is, hogy a csapatkapitány, Rio Ferdinand mindent megtett, hogy megzavarja a beszélgetést.

"Ez egy igazán büszke pillanat számomra és a családom számára is" - mondta Sam. "Reggel küldtem egy szöveget apunak, mondván már 10 éves korom óta ezen dolgozom, mint a csapat nagy része."

 


"Régóta együtt játszottunk már azokkal a fiatalokkal, akik közül sokan fent voltak a pályán."

Sir Alex Ferguson is beszélt a kapusról az MUTV-nek, akirõl a menedzser elmondta, akár harmadik számú kapus is lehet, amennyiben nem kerül kölcsönbe.

"Semmi dolga nem akadt" - mondta Sir Alex. "De õ egy jó kapus lesz. Mindannyian tudjuk, hogy szörnyen tehetséges és még mindig csak 19 éves, folyamatosan nõ, miközben már így is egy nagy srác."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!