Nagy meccsek nagy játékosoknak

A bajnokság két legjobb formájának örvendõ szélsõje fog összecsapni szombaton az Old Traffordon, amikor Nani néz farkasszemet a Tottenhames Gareth Bale-lel ugyanazon az oldalon.


A jobb szélen játszó Nani sokakat meglepõ módon kezdte az idei idényét, amelyet minden sorozatot figyelembe véve négy góllal és csak a bajnokságban hét gólpasszal toldott meg.

 

Az ellenkezõ oldalon a Spurs sztárja, Bale hatszor volt eredményes minden színteret összevetve, amelybõl kiemelendõ a múlt héten a Bajnokok Ligája címvédõje, az Internazionale ellen a San Siroban szerzett mesterhármasa.

 

Mindkét játékos nagy hatással lehet csapata játékára szombaton, azonban Nanit egyáltalán nem tántorítják el az ilyan nagy kaliberû mérkõzések, elég csak arra gondolni, hogy a múltban már két gólt szerzett a Sarkantyúsok ellen.

 

 

"A nagy mérkõzések a nagy játékosoknak valók" - mondta a portugál játékos a United Reviewnak.

 

"Minden nagy játékos ott lesz a pályán, és ha betudod bizonyítani, hogy te még náluk is többre vagy képes, az nagyon sokat számít."

 

"A Spurs egy nagyon jó csapat, és õk, ugyanúgy mint mi, gyõzni akarnak majd, hogy továbbra is az élboly közelében maradjunk. Azonban a múlt mellettünk áll, hiszen mióta Manchesterben játszunk, nagyon jó a mérlegünk a Tottenham ellen. Remélhetõleg ezt folytatni tudjuk."

 

Heves küzdelem szemtanúi lehetne a szombat esti órákban az Old Traffordra kilátogató szurkolók, de Nanit nem nyomasztja a Spursben rejlõ veszély. Ehelyett olyannyira magabiztos, hogy úgy véli, inkább a londoniaknak lehet félnivalójuk.

 

"Hihetetlenül élvezem, ha a legjobb játékosok ellen játszhatok. De számomra a legfontosabb dolog önmagam. Nem gondolok soha túlságosan sokat az ellenfélre, akár jól játszanak, akár nem. Ha én jól játszok, és a csapat nyer, csak az számít." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!