Lucas az Olimpia után dönt

A hírek szerint egyre biztosabb, hogy Lucas Moura a következõ szezontól Európában folytatja pályafutását, de a fiatal brazil elmondta, hogy csak az olimpia után dönt jövõjérõl.


A 19 éves középpályásért jelenleg a Manchester United és az AC Milan harcol, a Premier League és Serie A óriásainak feltett szándéka, hogy megszerezzék a brazil csiszolatlan gyémánt aláírását.
 
Eddig egy klub sem tudott nagyobb elõrelépést tenni az ügyben, bár a Sao Paulo érthetõen nem szeretne ilyen könnyen megválni, egy ennyire keresett tehetségtõl. Egyszerûen nem fogadták el az eddigi ajánlatokat, ezért az érdeklõdõk továbbra is óvatosan közelítenek a játékoshoz.
 
Lucas tisztában van az õt körülvevõ felhajtással, de elmondása szerint jelenleg csak arra koncentrál, hogy megszerezzék az aranyérmet a londoni olimpián. Azonban bevallotta, csak azután lesz hajlandó dönteni a jövõjérõl, ha a 2012-es londoni olimpia véget ér.
 
Lucas a következõket nyilatkozta a brazil ESPN-nek: "Ebben a pillanatban a Sao Paulo játékosa vagyok, és csakis az olimpiára koncentrálok."
 
 
"Nem szeretnék emiatt aggódni. Ha most azt mondom, hogy elhagyom a klubom, akkor az meg fog történni. Egyébként is, én nyugodt vagyok, hiszen még nagyon fiatal vagyok."
 
"Dönteni fogok, miután az olimpia véget ért. Ha a Sao Pauloban maradok, én akkor is boldog leszek, mert ez az a klub, ahol a karrierem kezdõdött."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!